Free
UN Global Compact: en global bevægelse

UN Global Compact: en global bevægelse

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Bæredygtig Herning

1 Gl Skolevej

7400 Herning

Denmark

View map

Find ud af, om Global Compacts danske netværk er noget for jer og hør om De Ti Principper for menneskerettigheder, miljø og antikorruption.

About this event

Vil du gerne høre mere om FN’s Global Compact, De Ti Principper og Verdensmålene? Er du endnu ikke medlem af Global Compact Network Denmark, men har du interesse for hvordan man kan komme i gang med arbejdet med ansvarlig virksomhedsledelse? Så læs mere og tilmeld dig vores event om FN’s Global Compact og det danske netværk.

UN Global Compact er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder og sætter en fælles ramme for kommunikationen om virksomheders fremskridt og engagement inden for ansvarlig virksomhedsledelse.

Global Compact Network Denmark er den lokale organisation for FN’s Global Compact – verdens største frivillige initiativ for ansvarlighed i erhvervslivet. GCDK har de seneste år oplevet en stigende interesse og har i dag 537 medlemsvirksomheder og organisationer.

Læs mere om Global Compact Network Denmark her.

Hvorfor skal jeg deltage?

  • Du får et overblik over, hvilke andre virksomheder, der er med i Global Compacts danske netværk og får viden om, hvad jeres virksomhed kan få ud af at være med
  • Du får viden om, hvordan du som virksomhed kan dokumentere dit arbejde med bæredygtighed vha. Global Compacts rammeværk
  • Du bliver klogere på, hvordan andre virksomheder arbejder med bæredygtighed

Hvem skal deltage?

Du skal deltage, hvis du er en del af topledelsen i din virksomhed og overvejer, om UN Global Compact Network Denmark kunne være noget for jer. Du kan også deltage, hvis du sidder med ansvar for CSR og/eller kommunikation i virksomheden.

Eventet er ligeledes åbent for dig, der blot er interesseret i at høre mere om UN Global Compact og nysgerrig på at vide mere om netværket og De Ti Principper.

Program

Velkomst v. Bæredygtig Herning

Oplæg v. Djouhara Westberg, Engagement Manager, Global Compact Network Denmark

Oplæg 2: TBA

Tid til spørgsmål og refleksioner

Om Djouhara Westberg

Djouhara Westberg ansvarlig for partnerskaber og at udbrede kendskabet til UN Global Compact i Danmark.

Hun har lang erfaring med bæredygtighedsdagsorden og er optaget af, hvordan den kan integreres i virksomheders kerneforretning.

En del af vores eventrække om certificeringer

Dette event er det tredje i rækken af en længere serie omkring certificeringsordninger og frameworks inden for arbejdet med bæredygtighed. Vi kommer løbende til at lægge nye datoer op for de kommende certificeringsevents.

Share with friends

Save This Event

Event Saved