Free

TriplePlay morgenseminar

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Marielundvej 46E

46E Marielundvej

2730 Herlev

Denmark

View Map

Event description
Vi har fået agenturet Tripleplay ind under vores vinger. Kom og bliv meget klogere på digital signage på speed.

About this event

Bliv briefet på den VILDESTE LØSNING, til Digital Signage integreret med IPTV og Enterprise Video.

Vi kalder det selv Digital Signage på Speed 💯

De lyder måske vildt vi siger det er Signage på Speed. Men features som at pushe en CEO’s videoinfo ud til alle medarbejdere på Computere, telefoner og Tablets og medarbejderen kan se det når det passer dem.

Eller fodboldspilleren som er tjekket ind på hotel med Tripleplay hotel-TV, tæt på et stadion som kører Tripleplay Digital Signage, så kan træneren pushe træningsvideoer og sekvenser ud, som spilleren logger ind på sin Tripleplay konto og ser på hotel-tv’et.

Det er smart.

Tripleplay - jamen det er jo faktisk hele tre ting

Med TriplePlay kigger du ind i en komplet løsning, hvor du kan levere velkendt Digital skiltning, som du kender det, men det kan også leveres ud på deres Reserva mødebooking skærme, udenfor mødelokaler.

Eller hvorfor ikke integreret med Enterprise video og IPTV, som en løsning til stadions, hoteller eller store virksomheder.

Nå ud til alle ansatte i store koncerner

Med Tripleplay kan du levere CEO’s video stream ud til alle medarbejdere på firmatelefoner, tablets og deres computere. Og du kan efterfølgende se om alle har set videoen. Og den behøver ikke blive set live. Medarbejderen kan se videoen, så snart det er muligt for personen at se den eller måske får netværksforbindelse igen.

Stadion Signage med IPTV

Prøv at tænk på sidst du var på et stadion, måske til koncert eller fodboldkamp. Kunne det ikke være fedt, der på alle skærmene, hvor der var Digital skiltning, der måske også var højdepunkter med den artist du skal ind og opleve, eller højdepunkter fra en tidligere fodboldkamp mellem de selvsamme rivaler, som vil kunne løfte stemningen. Eller tænk hvis du som fodbold eller håndbold spiller, tjekker ind på hotel nær stadion, som har samarbejde, og du på hotel-TV kunne logge ind, og se sekvenser fra kampe eller træningsfilm, som blev streamet til præcist dit værelse, så du er bedst mulig forberedt til morgendagens kamp.

Lækker mødebooking

Mødebooking skærme, bliver også prioriteret højere og højere. Nogle steder er der brugt iPads, det er ikke den mest optimale løsning, da batteriet i en iPad ikke tåler konstant spænding. Med Reserva får du et rigtig interessant design, som er vertikalt placeret på eksempelvis væg eller glas parti. Skærmen er vinklet ud så den let kan læses oppefra. Tydelig indikation for ledig eller optaget, og enheden modtager signal og strøm via et CAT kabel. Indbygget Digital Skiltning fra enten TriplePlay platformen eller den mere traditionelle OneLan.

Trådløs deling kan også være din Digitale skiltning

Tripleplay har et tæt samarbejde med Mersive. Så en Solstice tilsluttet en skærm eller projektor, kan sættes op som modtager for signal fra din TriplePlay platform. Så når en skærm ikke bruges til trådløs deling, vil den ændre sig til digital skiltning. Det er rigtig smart, og kan dermed gøre det essentielt at tilslutte en Solstice på flere skærme, end blot de deciderede mødelokaler, fordi skærme ude i fællesområderne som kantiner, sofa grupper eller de såkaldte Huddlerooms kan være lige så vigtige steder at få jeres digitale skiltning transmitteret. Om det er Live streaming, infotainment eller videoklip er underordnet. Tripleplay er centret hvor du definerer din playliste.

Tim Hoddy fra Tripleplay & Brian Thorngaard fra IMAGO SONAS A/S - vil give dig en grundig gennemgang af løsningen.

P.s. Der vil selvfølgelig være lækker morgenmad og god kaffe.

Share with friends

Date and time

Location

Marielundvej 46E

46E Marielundvej

2730 Herlev

Denmark

View Map

Organizer IMAGO SONAS

Organizer of TriplePlay morgenseminar

Vi ser os selv som en seriøs samarbejdspartner.

  • Vi sætter forhandlerne først
  • Vi satser udelukkende på kvalitet
  • Vi tager vore brands personligt
  • Vi udfører omhyggelig kvalitets kontrol
  • Vi lagerfører 95% af produkterne i prislisten så du altid oplever hurtig levering!
  • Kvartalsvise prislister giver stabile priser og færre opdateringer!
  • Ensidig satsning på kvalitetsprodukter - er en win-win situation og giver gladere kunder.
  • Lokal support og reservedelslager.
  • Seriøs rådgivning.


Save This Event

Event Saved