Tiltræk og fasthold Generation Z med Mikael Kamber

Actions Panel

Few tickets left

Tiltræk og fasthold Generation Z med Mikael Kamber

Få indsigt i den nyeste viden om stress blandt unge, med fokus på årsager og løsninger

By OrbisCure - Prevent stress now

When and where

Date and time

Thu, Jun 15, 2023 4:00 PM - 8:00 PM CEST

Location

National Museum of Denmark 10 Ny Vestergade 1471 København Denmark

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.

Agenda

4:00 PM - 4:30 PM

Ankomst og check-in

4:30 PM - 4:45 PM

Velkomst

Henrik J. Mondrup, Founder af OrbisCure

4:45 PM - 5:15 PM

Oplæg: Stigende stress blandt unge medarbejdere: Årsager og løsninger

Samuel Kirk-Haugstrup, Chefpsykolog

5:15 PM - 6:00 PM

Pause med sandwich og drikkevarer

6:00 PM - 7:30 PM

Oplæg: Sådan forebygger og tackler du stress hos Gen Z på arbejdspladsen

Mikael Kamber

7:30 PM - 8:00 PM

Netværk med andre HR & ledere

About this event

  • 4 hours
  • Mobile eTicket

Hvorfor skal der fokus på Generation Z?

Generation Z er betegnelsen for den generation der lige nu er mellem 15-30 år, de er vokset op med teknologispring i form af smartphones, tablets og computere. Generation Z har allerede gjort sit indtog på arbejdsmarkedet og de har nogle andre forventninger til deres kommende arbejdsplads.

De forventer at kunne realisere sig selv på deres arbejde og samtidig have det sjovt. De er dermed ikke lige så villige til at gå på kompromiser som tidligere generationer, der med større sandsynlighed ville bide problemer i sig.

Tendenser viser, at generation Z har større fokus på deres mentale helbred. De er vokset op i en tid, hvor psykisk mistrivsel er en opadgående kurve og hvor medierne har haft stor fokus på mental sundhed. Af samme årsager er de også vant til at italesætte og snakke åbent om deres psykiske trivsel.

Derfor kan det være afgørende, for virksomheder at kommunikere og vise, at de fokuserer på stressforebyggelse, for at kunne tiltrække og fastholde den nye generation på deres arbejdsplads. Virksomheder der formår at imødekomme forventningerne og ønskerne generation Z har, vil have en klar fordel i konkurrencen om de nye talenter.

Men hvordan sikrer du, at din virksomhed har styr på forventningerne til stressforebyggelse? Hvordan bliver virksomheden konkurrencedygtige i kampen om de nye talenter? Det vil I få svar på til dette event.

Kort om oplægsholderne:

Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder derudover foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og har trænet hundredvis af ledere i principperne bag medarbejderes styrker. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Samuel Kirk-Haugstrup er psykolog og har indsamlet viden fra +20 af landets førende læger og psykologer, suppleret det med forskningsbaseret litteratur - og omdannet den komplekse viden til håndgribelige værktøjer og let forståelige frameworks, du kan tage i brug her og nu.

Henrik J. Mondrup er direktør i OrbisCure - Prevent stress now og forfatteren bag den Harvard & Stanford University anerkendte bog og læringsmetode Achieving Change.

About the organiser

Through science-backed eLearning, OrbisCure helps your organization to support your managers and employees to live healthier, happier lives.

Few tickets left