Free

TEST Comedy Night 2020

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vesthimmerlands Musikhus ALFA

54 Jyllandsgade

9600 Aars

Denmark

View Map

Event description
Klar til en stor omgang GRATIS komik, med nogen af landets bedste komikere? Det er hvad du kan opleve til Comedt Night 2020 i ALFA!

About this Event

Bemærk: Disse billetter er henvendt til unge mellem 13 og 21 år. For billetter til 22+: se vmalfa.dk

Vesthimmerlands Ungeråd og Vesthimmerlands musikhus ALFA, inviterer alle til Comedy Night 2020!

I år gentager vi sidste års store succes, hvor Vesthimmerlands Ungeråd inviterede alle unge i Vesthimmerland med til forrygende komik med nogle af danmarks bedste komikere.

Oplev i år et show med Mahamad Habane, kendt fra sit onemanshow ”Man in black” og sine mange optrædener på TV, samt den nykåret DM-vinder i stand-up, Simon Væver, der altid har en joke i ærmet. Sammen vil de lave det fedeste stand-up og de vil blive godt hjulpet af aftenens konferencier, Christian Bols, som selv har optrådt Danmark tyndt med sin komik. Se showet i vores opgraderede omgivelser i form af Vesthimmerlands musikhus, ALFA, som vi i år har indgået et samarbejde med.

Unge mellem 13 og 21 år kan, som sidste år, købe sin billet kvit og frit på ungerådets hjemmeside: vhur.dk. Som noget nyt lader vi dog alle over 22 år, komme med ind til en rigtig god pris, via billetter som kan købes på ALFA’s hjemmeside: www.vmalfa.dk

Skynd dig ind og få din billet til Vesthimmerlands fedeste komik!

Share with friends

Date and Time

Location

Vesthimmerlands Musikhus ALFA

54 Jyllandsgade

9600 Aars

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved