Free

Tech-løsninger målrettet danske SMV - mindre administration, mere vækst!

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

AI Innovation House

Innovations Allé 3

7100 Vejle

Denmark

View Map

Event description
Præsentation af konkrete cases der viser, hvordan små og mellemstore virksomheder har løst deres vækstudfordringer med nye tech-løsninger.

About this event

Dette event er for dig, der er CEO/ejerleder, økonomiansvarlig, HR-ansvarlig eller lignende i en SMV, og som gerne have et indblik i og inspiration fra, hvordan andre SMVs udnytter forskellige tech-løsninger til fx at:

 • Minimere virksomhedens administrations- og rapporteringsprocesser for reducere omkostninger og opnå bedre kundeservice
 • Bruge nye tech-løsninger til at gå uden om de traditionelle banker for at skaffe investering og mulighed for vækst
 • Nemmere tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere

Præsentation af konkrete cases

Vi viser konkrete cases på, hvordan de forskellige tech-løsninger har hjulpet andre SMV's. Her kan du hente inspiration til, hvordan du kan bruge de nye teknologiske muligheder til at løse dine udfordringer og blive mere konkurrencedygtig.

Forskellige udfordringer = forskellige spor

For at du får mest muligt ud af din tid og deltagelse, har vi samlet præsentationerne af de forskellige cases og tech-løsninger i 3 parallelle spor. Hvert spor fokuserer på en af de tre ovenstående SMV-udfordringer.

Da du kun kan deltage i ét spor, så er du meget velkommen til at tilmelde en kollega til et andet spor, hvis flere af sporene er interessante for din virksomhed. Husk, at tilmelde jer, hver jeres spor, da der er begrænsede pladser på hvert spor.

Program

 • 08.45-09.00 Registrering
 • 09.00-09.30 Velkomst og kort intro (Copenhagen Fintech, AI House, Erhvervshus Sydjylland)
 • 09.30-12.00 Præsentation af cases (se SPOR 1-3 nedenfor) og afrunding
 • 12.00-12.30 Sandwich og fri networking

		Tech-løsninger målrettet danske SMV - mindre administration, mere vækst! image

/3 danske SMV oplever, at de skal bruge stigende resurser på bl.a. bogføring, lønhåndtering, datadokumentation og klimarapportering til det offentlige samt større kunder. Det påvirker konkurrenceevnen negativt. Især for SMV-virksomheder, der i forvejen har begrænsede resurser.

Løsningen er digitalisering og automatisering. Men det behøver hverken være besværligt eller dyrt. De sidste par år er der blevet udviklet en lang række SMV-løsninger, der gør det både billigere og mindre resursekrævende for SMV at digitalisere og automatisere fx bogholderi, løn og betalingsløsninger. Gevinsten er store økonomiske besparelser samt økonomisk overblik til at træffe de rette forretningsmæssige beslutninger.

Målgruppe: CEO’s, ejerledere, økonomiansvarlige eller rådgivere i SMV, der gerne vil reducere og spare penge på det administrative arbejde og samtidig udnytte de forretningsmæssige fordele ved at have styr på økonomiske data.

Cases:

 • Case 1: Automatiser bogholderiet uden at gå på kompromis med sikkerhed og kontrol, og opnå samtidig store besparelser på alle udenlandske betalinger (case med November First).
 • Case 2: “Forbind FarPay til dit eksisterende regnskabsprogram og send betalingslink via e-mails. Det betyder hurtigere betaling og bedre cash flow” (case med FarPay).
 • Case 3: Farvel til den gammeldags betalingsform: Behovet hos både forbrugerne og de erhvervsdrivende efter COVID-19, øger behovet for mere simple og kontaktløse betalingsløsninger (case med Vibrant).
 • Case 4: Spar penge og tid på administrationen – Hør hvordan Salary har hjulpet en kunde med en brugervenlig og automatiseret løsning til håndtering af løn, fravær, kørsel og udlæg (case med Salary ).
 • Case 5: Slut med kompleks og dyr lønadministration i SMV(case med Zenegy).


		Tech-løsninger målrettet danske SMV - mindre administration, mere vækst! image

Mere end hver tiende SMV oplever tilstrækkelig finansiering som en af deres top to udfordringer.

Det kan være både besværligt og dyrt for SMV at skaffe finansiering ifm. fx investeringer. Med nye digitale teknologier, er det blevet muligt at tilbyde langt mere fleksible og ofte også billigere løsninger end ved at bruge de traditionelle banker. Løsninger der er målrettet SMV - lige fra digitale banker til crowd funding-løsninger.

Derudover findes der en række løsninger, der kan frigive økonomiske resurser samt optimere dine økonomiske resurser og dermed skabe vækst.

I dette spor viser vi cases på, hvordan konkrete SMV har opnået stor gevinst ved at udnytte nogle af de nye finansieringsmuligheder.

Målgruppe: CEO’s og ejerledere, økonomiansvarlige der er udfordret med at skaffe investeringer via de traditionelle banker og savner bedre muligheder for økonomisk fleksibilitet.

Cases:

 • Case 1: Lån på få dage baseret på crowd funding (case med FlexFunding)
 • Case 2: Undgå at sætte din vækst på standby. Se hvordan, du med den rette rådgivning og finansiering kan realisere din virksomheds fulde potentiale (case med kompasbank)
 • Case 3: CPH Trucking og Brdr. A.R. Transport styrer selv, hvornår de får betaling, så de ikke skal låne til at betale lønninger og indkøb til nye ordrer (case med MoneyFlow)
 • Case 4: Alt for mange virksomheder kender ikke de skjulte udgifter, når deres virksomhed køber og sælger varer i fremmed valuta. fenixNordic giver viden om de skjulte valutaomkostninger og -risici i værdikæden - og bedre alternativer (case med fenixNordic)
 • Case 5: Automatiserede CO2-regnskaber - ejendomssektoren er allerede godt i gang (case med Legacy)

		Tech-løsninger målrettet danske SMV - mindre administration, mere vækst! image

Udfordringen med anskaffelse af kvalificeret arbejdskraft er et stigende problem for SMV. Særligt nogle branche, som byggeri og anlæg samt serviceerhverv med mange timeansatte, er udfordret. Men mange andre virksomheder har også brug for at nytænke, hvordan de tiltrækker og fastholder medarbejdere.

Vi viser tre forskellige simple og billige løsninger til at tiltrække unge medarbejdere og erstatte arbejdsopgaver med AI-løsninger, der oven i købet øger kundetilfredsheden.

Målgruppe: CEO/ejerledere eller HR-ansvarlige i SMV der har brug for inspiration til, hvordan andre SMV med succes har løst udfordringerne ved brug af digitale løsninger.

Cases:

 • Case 1: Se hvordan Salary Swipe har hjulpet med at tiltrække og fastholde nye medarbejdere ved at tilbyde fleksibel lønudbetaling (cases med Salary)
 • Case 2: Se hvordan Straksløn-app'en til medarbejdere hjælper restaurantkæden Maui med at rekruttere og fastholde medarbejdere på trods af mangel på arbejdskraft i branchen" (Case med ButterSolutions/Zenegy)
 • Case 3: Pensionsordning til SMV som lige så nem som at bestille bordfodboldborde og frokostordning – uanset antallet af ansatte (case med Grandhood )
 • Case 4: Hvordan virksomheden Claims Link trods 60% vækst har fulgt med i kundeservice uden at ansætte ekstra medarbejdere, kun en digitale AI medarbejder (case med Simplifai)
 • Case 5: Nem ESG-rapportering kan bruges til at vinde flere udbud (case med Valified)
Share with friends

Date and time

Location

AI Innovation House

Innovations Allé 3

7100 Vejle

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Copenhagen Fintech

Organizer of Tech-løsninger målrettet danske SMV - mindre administration, mere vækst!

Copenhagen FinTech is an association built on the vision of creating a Danish growth adventure within fintech.

Copenhagen FinTech combines the visionary ideas of fintech entrepreneurs, the experience of the established financial sector, the desire for societal benefits of the public sector and the research from the universities with the overarching purpose of building a thriving fintech ecosystem for the benefit of all stakeholders.

Save This Event

Event Saved