Talently Nytårskur 2022

Actions Panel

Talently Nytårskur 2022

Talently vil rigtigt gerne markere starten på det nye år i dit gode selskab og inviterer dig til Talently Nytårskur 2022.

By Talently by MatchMaker

When and where

Date and time

Thursday, January 13, 2022 · 3 - 6pm CET

Location

Talently by MatchMaker 5 Østerfælled Torv 2100 København Denmark

About this event

Talently vil meget gerne markere starten på det nye år i dit gode selskab og inviterer dig til Talently Nytårskur 2022. Det bliver en hyggelig og uformel eftermiddag. Du kan møde andre Talent Acquistition Managers/recruiters-"kolleger" fra spændende danske virksomheder og naturligvis kan du også hilse nogle af Danmarks bedste IT-talenter samt øvrige venner af Talently.

Nytårskuren er "Åbent Hus". Vi åbner dørene på Østerfælled Torv 5 kl. 15.00 og har skænket op i champagneglassene. Omkring kl. 16.00 vil Mikael Trolle (CEO and Partner of the Dreams and Details Academy og tidligere træner for Volleyball-landsholdet) fortælle om hvordan man bedst spotter talenter.

Ca. kl. 17.00 vil Senior Associate Stefan Westh Wiencken fra DLA Piper Denmark Lawfirm komme med et indlæg omkring hvor relevante f.eks. warrants er for at tiltrække talenter for derefter at fortælle mere detaljeret om nøglebegreber og do’s/dont’s for både talenter og virksomheder.

Efter Stefans indlæg vil der være mulighed for at mingle og netværke videre så meget du orker og omkring kl. 18.00 siger vi tak for i dag og ønsker godt nytår.

Specielt for vores IT-talenter har vi også lavet et lille foto-studie, hvor man kan få taget et skarpt profilfoto. Det kan bruges på LinkedIn, StackOverflow og andre relevante steder.

Vi vil rigtigt gerne vide om du kommer så vi kan være sikre på, at der er champagne nok - derfor beder vi dig booke en (gratis) billet herunder senest 7. januar 2022.

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsener

Henrik og Simone

PS! Vi sørger naturligvis for at alle foreskrifter overholdes i forhold til alle Covid-restriktioner.

About the organizer

Sales Ended