1.618,75 kr.

Actions and Detail Panel

1.618,75 kr.

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Cabinn Metro

2 Arne Jacobsens Allé

2300 København

Denmark

View Map

Event description
Skabeloner er en anden og hurtigere måde at forlænge neglen på.

About this event

Du springer tip-påsætningen over, og sparer tid på en neglebehandling – når du lige har fået teknikken under huden. Skabeloner er, når du trænet, hurtigere at arbejde med i forhold til tipper. Negle lavet med skabeloner får et slankere look, da neglen automatisk får en lidt dybere c-curve. Dette er især en fordel, hvis man laver lidt længere negle. Derudover er skabeloner også rigtig godt, hvis man skal reparere et knækket hjørne på en negl.

Skabelon-kurset er fantastisk inspirerende og giver dig en ny og anderledes måde at lave negle på. Kurset kan bruges som et led i din CND™ Master uddannelse, men kan med stor fordel tages af alle uanset, hvilket mærke du arbejder med. Bliv hurtigere - spar produkter = optimér din omsætning.

Hvad kan jeg forvente af kurset?

  • At bruge og arbejde med skabeloner.
  • Teori og tilpas af skabelonen.
  • Korrekt påsætning af skabeloner.
  • Hvordan de rigtige kurver skabes.

Hvem er kurset egnet til?

  • Kræver bestået akryl/gelé eksamen eller at du minimum har lavet 50 sæt negle.
  • Kurset henvender sig til den professionelle negletekniker, som ønsker at få nogle redskaber til, hvordan man optimerer sin viden, tid og sit arbejde med bl.a. produktkontrol og derved mulighed for at øge omsætningen - og kursister der er på vej mod Master Eksamen.

Hvad er ellers vigtigt?

  • Forbered spørgsmål hjemmefra – et spørgsmål du sidder med, er også relevant for andre.
  • Du skal medbringe alt til at lave negle med inkl. skabeloner. Tager du kurset som et led i din CND™ Master uddannelse medbringes CND™ produkter og/eller produkter forhandlet af Insight Cosmetics Group A/S.

Kurset er for dig, der aldrig har brugt skabeloner før, men kan også sagtens tages af dig, der måske blot har øvet med skabeloner på egen hånd og lige mangler lidt ekstra tips og tricks til tilpasning og påsætning af skabelonen.

Skabelonkurset er for dig, der er godt i gang med din basisuddannelse og har lavet minimum 50 sæt negle og derved er fortrolig med dine produkter og påføringsteknikker.

Generelle oplysninger

Du er altid velkommen til at lade dig inspirere af vores online kurser, som du har fri adgang til i ICG E-læring appen. Her finder du kurser som f.eks. Salon Hygiejne, neglens anatomi, fileteknikker mm. Alle sammen frit for dig at tage som inspiration og læring – før, under og efter kurset.

Download ICG-appen her og find ud af, hvordan du kan logge ind.

Forudsætninger

  • Deltagelse kræver bestået gelé/akryl eksamen eller at du har lavet minimum 50 sæt negle.

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 1.619, - (kr. 1.295, - ekskl. moms)

Varighed: 5 timer

Hvad skal jeg medbringe: Alt til at lave negle med inkl. skabeloner.

Model: Ja

Forplejning: På dagene vil der være kaffe, te & vand.

Eksamen: Ønsker du at tage CND Master eksamen kan du efter du har taget Skabelon, Troubleshooting og Nail Make Over kurserne, ganske gratis, tilmelde dig CND™ Master skriftlig og praktisk eksamen. Master eksamen er en eksamen på et højere niveau end den normale ”basis” eksamen. Har man købt Master kurserne som en del af en pakkeløsning, har man 2 år fra afsluttet basis eksamen til afslutning af sin CND Master uddannelse.

Covid-19 restriktioner:

Ved deltagelse på vores neglekurser skal vi gøre opmærksom på at, det er obligatorisk for både negletekniker og model at bære mundbind, når man bevæger sig rundt på kursus stedet. Dvs. når man kommer/går, går til og fra toilet, frokost/aftensmad osv. Ved modtagelse af hjælp fra en instruktør, hvor 1 meter afstand ikke kan overholdes skal både model og negletekniker bære mundbind. I bedes venligst selv medbringe mundbind.

Share with friends

Date and time

Location

Cabinn Metro

2 Arne Jacobsens Allé

2300 København

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Insight Cosmetics Group Danmark

Organizer of Skabelon | København

Få inspiration, de nyeste teknikker og opdateret viden

Webinarer

Spændende webinarer der dækker en bred række emner. Deltag i de GRATIS online træninger med nogle af de bedste undervisere i branchen. Lær i dit eget tempo og vælge de emner, der er mest relevante for dig. Deltag i webinarerne LIVE og få dine spørgsmål besvaret med det samme. Eller se dem når det passer dig bedst.

Kurser

Få basisviden eller perfektioner eksisterende teknikker. I vores praktisk-orienterede (online) kurser, kan du lære alt du skal vide, for at kunne starte med dine egne produkter. Derudover har du muligheden for at brillere med dine eksisterende færdigheder. Vær med i vores online og fysiske kurser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen - og bliv certificeret! Specialviden lige ved hånden.

Save This Event

Event Saved