Røggasmåling for dummies

Actions Panel

Røggasmåling for dummies

Introduktion til emissionsmålinger på små og mellemstore anlæg

By HH Instruments A/S

When and where

Date and time

Thursday, April 20 · 8:30am - 1pm CEST

Location

HH Instruments A/S Axel Kiers Vej 44 8270 Højbjerg Denmark

About this event

  • 4 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Røggasmåling bruges til at regulere forbrændingsprocesser og fylder mere og mere på anlæg rundt omkring i takt med det øgede fokus på udledninger.

Røggasmåling og -analyse kan være en kompliceret størrelse, så derfor vil vi gerne invitere til et introduktionskursus, hvor du bliver godt klædt på til at udføre røggasmålinger. På kurset kan du blandt andet finde ud af, om du bruger det rigtige setup til dine målinger, og hvad der kan optimere kvaliteten af dem.

Dagsorden for dagen

Vi starter ud med kaffe og morgenbrød kl. 08:30

09:00-10:30

1. Intro til røggasmåling

  • Hvorfor skal vi måle?
  • Hvordan måler vi?

2. Vigtigheden af servicering

Pause

11:00-12:30

3. Fremtidige krav til målinger

4. Rapportering

5. Hands on:

Test på ECOM-J2KN og ECOM-ST

Frokost

13:00 - Tak for i dag!

About the organizer

Organized by
HH Instruments A/S

HH Instruments A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed, der i mere end 30 år har leveret instrumenterings løsninger og rådgivning til de fleste brancher indenfor dansk industri.

Vi er en lille specialiseret virksomhed, som leverer store løsninger inden for instrumentering. Vi tror ikke på at haste tingene igennem. Vi tror på det tætte og ærlige samarbejde, og vi fokuserer på at hjælpe vores kunder til at blive endnu dygtigere. Hvis du samarbejder med os, får du adgang til kvalitetsløsninger og -produkter, som hjælper dig til at optimere din forretning.

Vi har valgt at koncentrere os om nogle få kerneområder, hvor vi har opbygget nogle kompetencer, der kan komme vores kunder til gode.