PropTech Forum Vestdanmark i Aarhus - Bæredygtighed i ejendomsbranchen

Actions Panel

PropTech Forum Vestdanmark i Aarhus - Bæredygtighed i ejendomsbranchen

På vores næste møde i det vestdanske dykker vi ned i de mange muligheder proptech-løsninger giver for en bæredygtig bygningsdrift

When and where

Date and time

Location

1927 Estate Nordre Strandvej 58 8240 Risskov Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

  • 3 hours

Kom til netværksmøde i PropTech Forum Vestdanmark, hvor vi sætter fokus på bæredygtighed i ejendomsbranchen

På dette møde vil vi sætte fokus på bæredygtig bygningsdrift og hvilke løsninger der kan understøtte en mere optimeret og effektiv drift og energiforbrug i vores bygninger. Hvilke typer løsninger kan med fordel anvendes og hvordan kan vi omsætte den viden til nye indsigter og bedre beslutninger?

Vi mødes denne gang hos 1927 Estate i deres nybyggede kontor i Århus. Hør bl.a. om:

  • Bünyamin Simsek, COO & Thomas Wangsøe Helin, Bæredygtighedsansvarlig, 1927 Estate - Hvordan de arbejder med en strategisk tilgang til bæredygtighed og hvordan den indtænkes i deres byggerier. 
  • Christian Kragelund-Leer, CCO, Ento Labs - Hvordan AI kan være med til at sænke driftsomkostninger og CO2 udledning ved at analysere og monitorere dit energiforbrug. 
  • Casper Magnussen, Udviklingschef, Eesebase - Hvordan et digitalt fundament skaber overblik for en langsigtet strategi og digital udvikling. 
  • Lasse Makne, CCO, Legacy - Hvordan automatiseret CO2 beregning kan øge indsigt og overblik og dermed mulighederne for at handle.

Efter oplæggene er der fælles debat og erfaringsudveksling. Og selvfølgelig også god tid til netværk.

Om PropTech Forum Vestdanmark

PropTech Forum Vestdanmark er vores forum, hvor vi løbende afholder netværksmøder og events vest for storebælt. Forummet har til hensigt at styrke netværket på tværs i branchen med særligt med særligt fokus på vores vestdanske medlemmer. Alle medlemmer, uanset geografi, er dog altid meget velkommen.