936,25 kr.

Multiple Dates

Perron Rigot Online Come-on-Over

Actions and Detail Panel

936,25 kr.

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Kom godt i gang med Perron Rigot, med de rigtige tekniker

About this event

Din voks specialist Ditte vil tage dig igennem et Online kursus for dem som allerede vokser med et andet mærke eller som ønsker en gennemgang af Perron Rigot voksene.

Hun vil gennemgå alle de forskellige vokse, hvordan de bruges og hvilke områder de anbefales til.

Der vil blive gennemgået voksteknikker, samt hvordan Perron Rigot er i forhold til andre voks mærker. Hvordan du reducerer dit forbrug og arbejder mest effektivt.

Hvordan du starter op og hvad der er det mest essentielle for en professionel voks behandling. Hvilke voks og produkter det anbefales at starte med.

Gennemagng af Perron Rigot voks tekniker, så du får den bedst mulige start og får mest ud af dine voks behandlinger fra start.

Du vil kunne stille spørgsmål i løbet af hele den Online træning, og de vil blive besvaret løbende. Den sidste del af den Online træning vil også bruges på at besvare spørgsmål.

Normal pris for undervisning: 749 DKK

Pris inkl. Startpakke: GRATIS

Hvordan kan du GRATIS tilmelde dig? Med hver eneste Perron Rigot Starter Package følger et gratis kursus. Når du modtager dit pakkesæt, finder du en unik rabatkode, som du kan bruge til at tilmelde dig kurset – fuldstændig gratis. Startpakkerne findes i forskellige typer og størrelser, så du både kan vælge imellem startpakker med og uden voksvarmer. Du kan vælge mellem alle startpakkerne her: https://icgroup.dk/da/products/salon-startpakker-160100

OBS! Sugaring-startpakken indeholder desuden en gratis Come-on-Over undervisning, som udelukkende fokuserer på stripvoks og varmvoks.

Hvad vil du lære?

  • Hvordan kommer du kommer bedst i gang med Perron Rigot.
  • Gennemgang af alle Strip voks og Hot/Hard voks.
  • Gennemgang af alle før og efter produkter.
  • Hvordan man bygger den perfekte voksbar til alle behov med Perron Rigot.
  • Hvordan man personliggør en behandling til hver enkelte kunde, gennem behandlings analyse, individuel voks, samt rådgivning ifm. hjemmepleje produkter.
  • Voks teknik med Perron Rigot

Hvem passer kurset til?

  • Du er en professionel voksbehandlinger, eller har erfaring med at udføre voksbehandlinger.
  • Du vil gerne arbejde med Perron Rigot, har muligvis allerede erfaring med mærket, men mangle mere information omkring de forskellige voks og produkter.
  • Du arbejder med andet mærker, men ønsker at skifte over til Perron Rigot

Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg først tage undervisningen, og derefter købe startpakken?

Selvfølgelig kan du det. I så fald er du dog nødt til at betale fuld pris for undervisningen, og derefter købe startpakken. Hvis du køber startpakken først, får du en rabat på hele sættet, og vil derefter modtage undervisningen fuldstændig gratis. Alle produkterne i din startpakke vil være praktiske når først du deltager i undervisningen, da du undervejs kan øve på enten din arm eller en model og få øjeblikkelig feedback fra din underviser.

Passer kurset til mig, hvis jeg aldrig har voksbehandlet før?

Ja, du kan stadig deltage i undervisningen, hvis du ikke har udført professionelle voksbehandlinger før. I så fald er du dog nødt til at klare de korte undervisningsforløb i vores ICG App før kurset, så du har styr på det basale. Find app’en her: https://info.insightcosmetics.com/da/da/app. Kurserne, du skal gennemføre, er de følgende:

1. Video, Undervisning & Teknikker → eLearning → Waxing

2. Product info, Step-by-Step & Troubleshooting → Waxing

Skal jeg virkelig bruge dette kursus, hvis jeg i forvejen voksbehandler jævnligt?

Absolut! Perron Rigot er et mærke med produkter, som både er af høj kvalitet og lette at bruge. Men hvis du vil få de bedste resultater ud af dine produkter fra Perron Rigot, får du også brug for en introduktion til de rigtige fremgangsmetoder og de korrekte teknikker. Du risikerer at føle dig utilfreds med de fantastiske produkter, hvis du forsøger at bruge og sammensætte dem på samme måde, som du ville have gjort med et andet mærke.

Er det svært at skifte fra Perron Rigot til et andet mærke?

Overhovedet ikke. Perron Rigot har mere end 80 års vokshistorie, så når det handler om at sætte produktudvikling og resultater først – så har de al den nødvendige erfaring. Det er derfor, de fokuserer på en specifik teknik og har et overflødighedshorn af forskellige voksmuligheder, så du kan vælge ud fra dine præferencer, hvilke hudområder, du beskæftiger dig med, og hvilke klienter, du typisk behandler. Når først du har styr på teknikken, vil du hurtigt opdage både hvor meget tid og produkt du kan spare i dine behandlinger.

Skal jeg bruge en model til kurset?

Det er ikke obligatorisk at have en model med til dette kursus. Du er mere end velkommen til at bruge dine arme, så du både kan føle den varme voks fra kundens perspektiv og lære, hvordan du kan påføre den rigtige mængde voks.

Share with friends

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organizer Insight Cosmetics Group Danmark

Organizer of Perron Rigot Online Come-on-Over

Få inspiration, de nyeste teknikker og opdateret viden

Webinarer

Spændende webinarer der dækker en bred række emner. Deltag i de GRATIS online træninger med nogle af de bedste undervisere i branchen. Lær i dit eget tempo og vælge de emner, der er mest relevante for dig. Deltag i webinarerne LIVE og få dine spørgsmål besvaret med det samme. Eller se dem når det passer dig bedst.

Kurser

Få basisviden eller perfektioner eksisterende teknikker. I vores praktisk-orienterede (online) kurser, kan du lære alt du skal vide, for at kunne starte med dine egne produkter. Derudover har du muligheden for at brillere med dine eksisterende færdigheder. Vær med i vores online og fysiske kurser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen - og bliv certificeret! Specialviden lige ved hånden.

Save This Event

Event Saved