1.493,75 kr.

Multiple Dates

Perron Rigot Master Voksteknik til Bryn og Ansigt | Virum

Actions and Detail Panel

1.493,75 kr.
1.493,75 kr.

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Saluz Beauty v. Louiza Haarløv

107 Virum Stationsvej

2830 Virum

Denmark

View Map

Event description
Perron Rigot Voksteknik til Bryn og Ansigt med Louiza Haarløv

About this event

Dette kursus er designet til voksbehandlere, der ønsker at være i stand til at tilbyde Brow Styling i deres forretning. Det er også egnet til professionelle i frisørbranchen, som gerne vil tilføje ansigtsvoks og brynstyling til deres liste af behandlinger, samt kosmetologer/kosmetiker som gerne vil udvide deres behandlingsmenu.

Alle kan deltage, der skal dog gøres opmærksom på at der ikke bliver undervist i voks teknik på krop, men kun i ansigtet. Ønsker man mere bred voks undervisning, skal man vælge Vokstræning basis.

Kurset er opdelt i to dele – voksbehandling af ansigt og voksbehandling af bryn og styling. Under ansigtsdelen vil du blive introduceret for følgende emner:

  • Perron Rigots voksprodukter og hvordan du vælger den rigtige til ansigt, hudtype og følger både din og kundens personlige præferencer
  • Voksbehandling af ansigtet – en trin-for-trin guide til den rigtige fremgangsmetode
  • Teknik til voksbehandling af følgende områder i ansigtet: Overlæbe, næse, bryn, ører og siden af ansigtet

Under bryndelen, vil du lære:

  • Formgivning og trimning af bryn – du lærer at tilpasse stylingen til ansigtets og brynenes facon og struktur.
  • Voksbehandling af og omkring hele øjenbrynet
  • Farve teori, samt farve pålægning til bryn og vipper
  • Styling af bryn, efter behandling.

OBS! Kurset kræver, at du medbringer en model, samt at du forbereder dig grundigt, inden du deltager i undervisningen. Det er vigtigt at du, i vores app, gennemfører følgende lektioner:

  • Introduktion til ’Perron Rigot’ og ’Produktviden’. Du kan finde dem i app’en ved at klikke på ’Video, Undervisning & Teknikker’, ’eLearning’, ’Perron Rigot’ og ’Introduktion/Produktviden’.
  • Hot Wax – Trin-for-trin. Du kan finde dem i app’en ved at klikke på ’Produkter, Trin-for-trin & Troubleshooting’, ’Waxing’ og ’Step-by-step’.

Hvordan får jeg adgang til ICG E-Læring appen? Download ICG- Appen her og find ud af, hvordan du kan logge ind: https://icgroup.dk/da/app

Der gives diplom for deltagelse på kurset. Vi serverer vand, kaffe og te på kurset.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på info@icgroup.dk eller ringe +45 3332 3322.

Share with friends

Location

Saluz Beauty v. Louiza Haarløv

107 Virum Stationsvej

2830 Virum

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Insight Cosmetics Group Danmark

Organizer of Perron Rigot Master Voksteknik til Bryn og Ansigt | Virum

Få inspiration, de nyeste teknikker og opdateret viden

Webinarer

Spændende webinarer der dækker en bred række emner. Deltag i de GRATIS online træninger med nogle af de bedste undervisere i branchen. Lær i dit eget tempo og vælge de emner, der er mest relevante for dig. Deltag i webinarerne LIVE og få dine spørgsmål besvaret med det samme. Eller se dem når det passer dig bedst.

Kurser

Få basisviden eller perfektioner eksisterende teknikker. I vores praktisk-orienterede (online) kurser, kan du lære alt du skal vide, for at kunne starte med dine egne produkter. Derudover har du muligheden for at brillere med dine eksisterende færdigheder. Vær med i vores online og fysiske kurser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen - og bliv certificeret! Specialviden lige ved hånden.

Save This Event

Event Saved