Perron Rigot  Master Voksteknik til Bryn og Ansigt | Vejle

Perron Rigot Master Voksteknik til Bryn og Ansigt | Vejle

Actions and Detail Panel

Cancelled

Location

Team Vejle

Nørrebrogade 35B, 1

7100 Vejle

Denmark

View map

Refund policy

Sales Have Ended

Ticket sales have ended

Covid-19 restriktioner: Ved deltagelse på vores vokskurser skal vi gøre opmærksom på at, det er obligatorisk for alle at bære mundbind, når man bevæger sig rundt på kursus-stedet. Dvs. når man kommer/går, går til og fra toilet, frokost/aftensmad osv. Ved modtagelse af hjælp fra en instruktør, hvor 1 meter afstand ikke kan overholdes skal både instruktør og kursist bære mundbind. I bedes venligst selv medbringe mundbind.

Perron Rigot Voksteknik til Bryn og Ansigt med Laila Elsner Høgh Munk-Jensen

About this event

Dette kursus er designet til voksbehandlere, der ønsker at være i stand til at tilbyde Brow Styling i deres forretning. Det er også egnet til professionelle i frisørbranchen, som gerne vil tilføje ansigtsvoks og brynstyling til deres liste af behandlinger, samt kosmetologer/kosmetiker som gerne vil udvide deres behandlingsmenu.

Alle kan deltage, der skal dog gøres opmærksom på at der ikke bliver undervist i voks teknik på krop, men kun i ansigtet. Ønsker man mere bred voks undervisning, skal man vælge Vokstræning basis.

Kurset er opdelt i to dele – voksbehandling af ansigt og voksbehandling af bryn og styling. Under ansigtsdelen vil du blive introduceret for følgende emner:

  • Perron Rigots voksprodukter og hvordan du vælger den rigtige til ansigt, hudtype og følger både din og kundens personlige præferencer
  • Voksbehandling af ansigtet – en trin-for-trin guide til den rigtige fremgangsmetode
  • Teknik til voksbehandling af følgende områder i ansigtet: Overlæbe, næse, bryn, ører og siden af ansigtet

Under bryndelen, vil du lære:

  • Formgivning og trimning af bryn – du lærer at tilpasse stylingen til ansigtets og brynenes facon og struktur.
  • Voksbehandling af og omkring hele øjenbrynet
  • Farve teori, samt farve pålægning til bryn og vipper
  • Styling af bryn, efter behandling.

OBS! Kurset kræver, at du medbringer en model, samt at du forbereder dig grundigt, inden du deltager i undervisningen. Det er vigtigt at du, i vores app, gennemfører følgende lektioner:

  • Introduktion til ’Perron Rigot’ og ’Produktviden’. Du kan finde dem i app’en ved at klikke på ’Video, Undervisning & Teknikker’, ’eLearning’, ’Perron Rigot’ og ’Introduktion/Produktviden’.
  • Hot Wax – Trin-for-trin. Du kan finde dem i app’en ved at klikke på ’Produkter, Trin-for-trin & Troubleshooting’, ’Waxing’ og ’Step-by-step’.

Hvordan får jeg adgang til ICG E-Læring appen? Download ICG- Appen her og find ud af, hvordan du kan logge ind: https://icgroup.dk/da/app

Der gives diplom for deltagelse på kurset. Vi serverer vand, kaffe og te på kurset.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på info@icgroup.dk eller ringe +45 3332 3322.

Share with friends