PERMAKULTUR OG REGENERATIVT MINDSET

Actions Panel

PERMAKULTUR OG REGENERATIVT MINDSET

Gennem omsorg for jorden, omsorg for mennesker og en fair fordeling af ressourcer skaber vi en ny retning for fremtiden.

By Taws Aps

When and where

Date and time

Tuesday, April 11 · 9 - 10am PDT

Location

Online

About this event

  • 1 hour
  • Mobile eTicket

Permakultur er en designvidenskab med baggrund i observation af naturlige systemer. Principperne for permakultur lærer os, hvordan man designer måder at leve på, der har de naturlige systemers stabilitet og modstandsdygtighed. De viser os positive løsninger til at skabe og administrere systemer til mad, medicin, vand, husly og meget mere.

Permakultur har en bevidst 3-delt etik, som giver retning omsorg for jorden, omsorg for mennesker og lige fordeling af resourser.

At designe fra naturen er ikke et nyt koncept - traditionelle mennesker har praktiseret denne designteknik i tusinder af år. I dagens verden, hvor mange af os er vokset op i afbrudt forbindelse med naturen og uvidende om de dybt sammenvævede strukturer, der skaber effektive, lukkede kredsløb uden affald, giver permakultur en kraftfuld ramme for at re-designe vores liv. Faktisk er principperne for permakultur præcis, hvad vi har brug for for at implementere praktiske løsninger for at genoprette vores beskadigede miljøer og bringe jorden tilbage i en blomstrende, sund tilstand.

Du kan anvende permakultur til ethvert miljø eller klima - din have eller gård, by- og forstadshuse, samfundsstrukturer, vandskelsystemer og endda på relationer og din egen "indre økologi." Anvendelse af permakulturens principper og etik kan give løsninger i enhver skala. Permakultur giver os mulighed for at samarbejde med naturen for at skabe langvarige, regenerative systemer, der kan helbrede planeten og os selv i generationer fremover.

HVOR KOM DET FRA?

Ideen om at designe vores liv baseret på naturlige systemer er ikke ny - vores forfædre har naturligt legemliggjort disse begreber i århundreder, og det gør de oprindelige kulturer stadig i dag. Udtrykket har udviklet sig til begrebet "permanent kultur", hvilket afspejler en bredere definition, herunder et mere holistisk spektrum af menneskelige behov. Ophovsmændende hedder Bill Mollison og David Holmgren.

HVORDAN VIRKER DET?

Permakultur spørger: hvordan opretholder vi - som en menneskelig art - os selv og sørger for vores behov og miljøets behov i en ubestemt periode? Permakulturister finder praktiske løsninger ved at bruge naturinspirerede principper til at skabe produktive økosystemer, der har stabiliteten, mangfoldigheden og modstandskraften som dem, der findes i den naturlige verden.

About the organizer

Organized by
Taws Aps

Korte introduktioner til Regenerativt movement fra forskellige vinkler:

- Leadership

- Design

- Coaching

- Inner development