Penetration Testing

Actions Panel

Penetration Testing

I denne workshop vil vi diskutere penetration test: klassifikation, planlægning, udførsel og dens etiske og juridiske aspekter.

When and where

Date and time

Location

Online

About this event

  • 5 hours
  • Mobile eTicket

Hvad går denne session ud på?

En penetration test udføres med tilladelse fra ejerne af systemerne, og har til formål at afdække ricisi og sårbarheder i det undersøgte system. I denne workshop vil vi diskutere penetration test: klassifikation, planlægning, udførsel og dens etiske og juridiske aspekter. Vi vil også behandle de mest alvorlige sikkerhedsproblemer i webbaserede applikationer idag, og prøve selv at finde en række sårbarheder. Vi har altså fokus på at træne dine evner indenfor penetration test!

Underviser: Oliver Nordestgaard

Hvad kræver det at deltage?

Dette er en introduktion til pentesting og forudsætter en grundforståelse af Linux. Der skimmes over detaljer såsom portscanning, da der fokuseres på at vise en systematisk gennemgang til pentesting, hvilke værktøjer kan være behjælpelige og hvordan de bruges. Hvis du i forvejen har ret godt styr på dette, og har en del erfaring med maskiner fra platforme som HTB og TryHackMe, er dette nok ikke kurset for dig.

Skal jeg installere noget inden arrangementet?

Kali Linux, Parrot OS eller et andet OS du er komfortabel med, som har de værktøjer vi skal arbejde med tilgængeligt. Du skal have installeret Docker, men behøves ikke at vide hvordan det bruges.