Nyeste nyt inden for HR og ansættelsesret- Aarhus

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

NJORD Law Firm

Åboulevarden 17

8000 Aarhus C

Denmark

View Map

Event description
Kurset handler primært om at klæde HR ansvarlige på i forhold til de seneste relevante ændringer.

About this event

Ansættelsesretten er under konstant udvikling. Derfor afholder vi et brushupkursus i generel ansættelsesret, hvor vi gennemgår den nyeste lovgivning og retspraksis på området. På kurset vil vi også komme ind på lovinitiativer fra Beskæftigelsesministeriet.

Kurset handler primært om at klæde HR ansvarlige på i forhold til de seneste relevante ændringer, som er need to know, og som kan have betydning for virksomhedens medarbejdere og ikke mindst håndtering af HR.

OPBYGNING

Kurset er opbygget, så vi kommer igennem relevante ændringer vedrørende et ansættelsesforhold - lige fra ansættelse til fratræden. Udover seneste retspraksis skal vi blandt andet tale om de nye regler for sorgorlov, whistleblowerordninger og lovforslaget om styrket beskyttelse af LGBTI‐personer.

Der vil derudover være mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de HR-udfordringer, som I deltagere støder på i hverdagen.

PRIS

TID OG STED

TILMELDING

Share with friends

Date and time

Location

NJORD Law Firm

Åboulevarden 17

8000 Aarhus C

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organiser NJORD Law Firm (Global)

Organiser of Nyeste nyt inden for HR og ansættelsesret- Aarhus


At NJORD Law Firm we provide advice and solve challenges for customers nationally as well as internationally and across the Nordic region. Therefore, the Nordic is a strategic benchmark for us. This applies completely from our services and competences to our culture and approach to the tasks. This makes us a solid strategic sparring partner both nationally and internationally.

Read more at njordlaw.com

Save This Event

Event Saved