309,99 kr.

Menneskebibliotekets Bogmiddag med Send Flere Krydderier

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nørre Alle 7

Nørre Allé 7

2200 København N

Denmark

View Map

Event description
Til Menneskebibliotekets Bogmiddag vil du blive serveret 3 retter fra kvinderne i Send Flere Krydderier med en menneskebog til hver ret.

About this Event

Menneskebiblioteket og Send Flere Krydderier inviterer til tre-retters middag med mellemmenneskelig dialog i anledning af Menneskebibliotekets 20-års fødselsdag.

Nyd en aften med tre retter krydset kogekunst fra hele verdenen og "læsning" af tre menneskebøger.

I anledningen af Menneskebibliotekets 20-års jubilæum i 2020 går billetoverskuddet til jubilæumsaktiviteter i løbet af året. Blandt andet en dialogfestival, der vil være en åbning af et fysisk bibliotek i weekenden 27.-28. juni.

Menneskebiblioteket udlåner mennesker som åbne bøger, som man "læser" ved at tale med dem og stille de spørgsmål, som man har på hjertet. Hver menneskebog har en titel med udgangspunkt i et emne, som de har inde på livet. Menneskene bag har mødt fordomme, stigma eller diskrimination på baggrund af deres etnicitet, religion, sociale status, livsstil, beskæftigelse osv. og er motiveret for at dele deres indhold.

Læs mere om Menneskebiblioteket på menneskebiblioteket.dk

Send Flere Krydderier er et spiseri og en cateringvirksomhed, der tilbereder mad med afsæt i minoritetsetniske kvinders kogekunst. Det er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber arbejdspladser til kvinder langt fra arbejdsmarkedet.

Læs mere om Send Flere Krydderier på www.sendflerekrydderier.dk

Aftenens gæster vil blive taget imod af Menneskebibliotekets bibliotekarer og placeret ved borde i mindre grupper. Du får derfor mulighed for at være i selskab med andre spørgelystne og madglade deltagere. Du vil desuden ved hver servering møde og "læse" en menneskebog.

Share with friends

Date and Time

Location

Nørre Alle 7

Nørre Allé 7

2200 København N

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved