Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Schmidt Hammer Lassen Architects

10 Hack Kampmanns Plads

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
Den 5/9-19 giver seks anerkendte brands dig en unik mulighed for at opleve design, arkitektur og formgivning af materialer helt tæt på.

About this Event

ÅBENT HUS KL. 14.30 - 18.00

GARDE HVALSØE /

Få et indblik i håndværket og materialerne bag Garde Hvalsøes unikke design. Vores snedker er rykket ind i vores showroom og lader dig komme helt tæt på håndværket bag et Garde Hvalsøe møbel.

DINESEN /

Dinesen vil vise, hvordan man arbejder med knaster i massive planker. På Mejlborg får man besøg af en medarbejder fra fabrikken i Jels, der vil medbringe et lille værksted og vise processen omkring udskiftning af knaster.

LOUIS POULSEN /

Mød designer Christian Flindt som står bag det award-vindende design, Flindt Wall. Få et unkt indblik i formgivningsprocessen, se prototyper i forskellige materialer og oplev, hvordan den formstøbte aluminium former lyset blødt og præcist og skaber en skulpturel væglampe.

VOLA /

Hos VOLA vil der være opstillet en manuel polermaskine, hvor du kan få en demonstration af, hvordan VOLA børster og polerer det populære og eksklusive naturmessing. Den sidste polering og glinsning er altafgørende for, at messingen opnår præcist det udtryk, som VOLA er så kendt for.

ZURFACE /

Hos ZURFACE kan du møde nordmænd fra Altaskifer, én eksklusiv samarbejdspartner. De vil vise, hvordan man kløver skifer. En stenhugger fra ZURFACE vil vise hugning i Bornholmsk granit, og du kan også selv få lov at prøve.

INTERNATIONALT ARRANGEMENT HOS SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS

KL. 18.00 - 21.00

”Alle taler om bæredygtighed, nye materialer og innovation i byggebranchen. Men hvorledes forholder Arkitekter sig nationalt -og globalt, til materialer og arkitektur set i en historisk, nutidig og fremtidig kontekst? Hvilke visioner og tanker ligger til grund for design af nye bygninger, hvor en innovativ bæredygtig anvendelse af materialer vægtes højt af fremtidens Bygherre?”

Schmidt Hammer Lassen Architects inviterer til paneldebat omhandlende Materialer & Arkitektur i en historisk, nutid og fremtidig kontekst med deltagelse af toneangivende arkitekter fra den internationalearkitekturscene og fra Det Kongelige Danske Kunstakademi for Arkitektur. Debatpanelet er faciliteret af Kristen Tate (SHL), og består af:

  • Frans Drewniak (Bauen / studielektor Det Kongelige Danske Kunstakademi)
  • Roland Bechmann (Werner Sobek)
  • Bjarne Hammer (Schmidt Hammer Lassen Architects)
  • Reiluf Ramstad (Reiluf Ramstad Arkitekter)

PRAKTISK INFORMATION:

Ønsker du at deltage i paneldebatten, kan du reservere max. 2 stk. billetter via dette website. Efter reservationen får du tilsendt en bekræftelsesvoucher til din mail. Denne voucher skal indløses til en adgangsgivende billet mellem kl. 15.00 og 18.00 på selve dagen i forbindelse med dagens ”design stop” hos: Garde Hvalsøe, Dinesen, Vola, Louis Poulsen eller ZURFACE.

Date and Time

Location

Schmidt Hammer Lassen Architects

10 Hack Kampmanns Plads

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved