Litteratursalon: Kim Fupz Aakeson (i samtale med Trine May)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Egmont-huset

Vognmagergade 11

1148 København K

Denmark

View Map

Event description
Eksklusivt arrangement for litteraturformidlere. Mød Kim Fupz Aakeson i samtale med læremiddelforfatter Trine May.

About this Event

Kim Fupz Aakeson behøver næppe nogen introduktion. Han har udfoldet sig i nærmest alle formater og til alle aldre: Billedbøger, børneromaner, ungdomsromaner, novellesamlinger, romaner til voksne, filmmanuskripter, sceneteater, radioteater og meget mere.

Han debuterede som børnebogsforfatter i 1984 og har siden modtaget flere priser for sine bøger, bl.a. Kulturministeriets Børnebogspris (1990), Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris (2000) og Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomslitteratur (2011).

Hans seneste udgivelse på Carlsen, Men størst af alt, er en alternativ skabelsesberetning der i bedste Fupz-stil fortæller om alt det gode – og om alt det knap så gode. Bogen er blevet en stor succes og bliver brugt i undervisningen på alle klassetrin.

Glæd dig til en aften med fokus på at pakke de store spørgsmål ind i små fortællinger. Og hvem ved, måske løfter Kim Fupz Aakeson sløret for nye projekter.

Det er gratis at deltage, men pga. covid-19-restriktioner, er der begrænsede pladser. Til dem der ikke har mulighed for at være fysisk til stede, live-streamer vi salonerne på Carlsen Ekstras facebookside. Både gæster i Egmont-huset og dem, der følger med online, får mulighed for at komme med spørgsmål undervejs.

Vi glæder os til at se jer!

Share with friends

Date and Time

Location

Egmont-huset

Vognmagergade 11

1148 København K

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved