Kursus: Nyeste nyt inden for HR og ansættelsesret (København)

Actions Panel

Kursus: Nyeste nyt inden for HR og ansættelsesret (København)

På dette kursus klæder vi HR-ansvarlige på i forhold til de seneste relevante ændringer, der er need to know inden for personalejura.

When and where

Date and time

Location

NJORD Law Firm Pilestræde 58 6. sal 1112 København Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

Ansættelsesretten er under konstant udvikling. Vi afholder derfor dette kursus om nyeste lovgivning og retspraksis på området. På kurset vil vi også komme ind på seneste lovinitiativer.

På kurset samlet vi op på nye relevante lovændringer, lovinitiativer og retspraksis vedrørende ansættelsesretten. Vi skal blandt andet tale om de nye regler for barselsorlov, den forstærkede beskyttelse af LGBTI-personer, lovgivning om whistleblowerordninger og nyeste retspraksis vedrørende seksuel chikane.

Der vil derudover være mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de HR-udfordringer, som I deltagere støder på i hverdagen.

Pris

Gratis for HR eBogens abonnenter.

Som HR eBogens abonnent kan du endvidere tage en kollega med for kr. 500 pr. kursus.

For ikke-abonnenter er prisen kr. 1.500 ekskl. moms.

Tid og sted

D. 29. november 2022 kl. 09:00 - 12:00 i København (Pilestræde 58, 1112 København K)

Der vil ligeledes være mulighed for at deltage online via Microsoft Teams.

Ved onlinedeltagelse vil link til Teams blive sendt pr. mail til alle deltagere, dagen før kursusstart.

Tilmelding

Tilmeld dig senest d. 22. november 2022.

Oplægsholdere

Miriam Michaelsen, advokat og partner, NJORD Law Firm

Miriam har de sidste 10 år rådgivet og undervist danske og internationale virksomheder i individuel og kollektiv ansættelsesret. Hun står også i spidsen for NJORDs tværfaglige juridiske team, som bekæmper og fører retssager om ulovlig deling af billeder og film på nettet med krænkende indhold. Hun har i den forbindelse stiftet forening Digitalt Ansvar (DIGA), som arbejder for tidssvarende lovgivning og effektiv efterforskning af digitale krænkelser.

Simone Viuf Christiansen, advokat, NJORD Law Firm

Simone rådgiver om alle forhold inden for arbejds- og ansættelsesretten, både i forholdet mellem virksomheden og den enkelte medarbejder og vedrørende kollektive overenskomster. Rådgivningen omfatter blandt andet udarbejdelse af ansættelsesaftaler, ændringer i og ophør af ansættelsesforhold, bonus- og incitamentsordninger og sager om diskrimination og ligebehandling. Simone har desuden stor erfaring med rådgivning af udenlandske klienter og deres HR-compliance i Danmark.

Sara Margon Prip, advokatfuldmægtig, NJORD Law Firm

Sara rådgiver inden for alle aspekter af arbejds- og ansættelsesretten. Sara har især erfaring inden for den individuelle ansættelsesret, herunder i forbindelse med gennemgang og udarbejdelse af ansættelseskontrakter, ændringer i og ophør af ansættelsesforhold samt diskriminationssager.