Kickstart din bæredygtige masterplan

Kickstart din bæredygtige masterplan

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Bæredygtig Herning

1 Gl Skolevej

7400 Herning

Denmark

View map

I denne workshop vil du kickstarte arbejdet med at integrere FN's verdensmål i din virksomheds forretningsstrategi.

About this event

"Kickstart din bæredygtige masterplan" er en hands-on workshop, hvor du får helt konkrete værktøjer til at sætte turbo på udviklingen af en forretningsstrategi for din virksomhed med bæredygtighed i centrum.

På kun 2 timer får I kickstartet arbejdet med at skabe en masterplan for jeres strategiske arbejde med bæredygtighed og SDG'erne (The Sustainable Development Goals). I vil identificere lavthængende frugter i virksomhedens nuværende opgaveportefølje for derefter at se på uudnyttede muligheder for at integrere bæredygtighedstiltag i kerneforretningen. Til sidst vil I arbejde med en plan for de næste skridt i arbejdet social og/eller miljømæssig bæredygtighed.

Hvis I allerede hjemmefra har gjort jer nogle tanker om, hvordan FN's verdensmål kan bruges i jeres virksomhed, arbejder vi videre fra dét udgangspunkt og dykker mere ned i de strategiske muligheder, som verdensmålene kan åbne i jeres virksomhed.

Hvem kan deltage?

Vi inviterer Bæredygtig Hernings medlemmer og andre interesserede virksomheder til at deltage i workshoppen. Du er velkommen til at møde op alene, men vi kan i høj grad også anbefale, at I møder op med 2-3 nøglepersoner fra virksomheden.

Måske er din virksomhed allerede godt i gang med at integrere bæredygtighedstiltag i forretningen, men har brug for et samlet framework i arbejdet med social og/eller miljømæssig bæredygtighed. Måske er I lige gået i gang med at overveje, om I skal arbejde mere strategisk med bæredygtighed (og evt. FN's verdensmål). Eller måske er I i tvivl om, hvorvidt FN's verdensmål kunne være en brugbar tilgang for jer.

Program for dagen

• Velkommen og tjek-ind

• Introduktion til cirkulær økonomi og det bæredygtige paradigmeskift

• Oplæg om FN's verdensmål: Hvordan opstod SDG'erne, hvorfor er de relevante for virksomheder, og hvordan kan man arbejde strategisk med dem? Kort overflyvning over alle 17 verdensmål inkl. deep dive i to SDG'er

• Workshop: Identifikation af de lavthængende frugter i virksomheden, undersøgelse af andre mulige måder at arbejde med verdensmålene og next steps for virksomhedens arbejde med bæredygtighed og SDG'erne.

• Refleksion og tid til spørgsmål

Andre mulige datoer

"Kickstart din bæredygtige masterplan" vil blive afholdt igen senere på året:

Torsdag d. 24. november kl. 14.30-16.30

Share with friends

Save This Event

Event Saved