Julemingle for medlemmer

Actions Panel

Julemingle for medlemmer

Kom til julemingle for alle medlemmer af Bæredygtig Herning. Vi julehygger, skåler i gløgg og deler røverhistorier fra året, der gik.

When and where

Date and time

Location

Bæredygtig Herning 1 Gl Skolevej 7400 Herning Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

OBS: Kun for medlemmer

Året går på hæld, og hvis du er bare lidt ligesom os i Bæredygtig Herning-teamet, så kan du måske blive en smule svimmel af at tænke tilbage på alt det, der er sket i årets løb.

Inden vi går på juleferie, vil vi derfor rigtig gerne benytte lejligheden til at stoppe op, se hinanden i øjnene og sige ”god jul” til både nye og 'gamle' medlemmer af Bæredygtig Herning.

Hvis du har brug for 2 timers pusterum midt i december-ræset, så er dét her juleeventet for dig.

Hyggeligt og socialt medlemsevent

Bæredygtig Herning inviterer alle medarbejdere fra vores medlemsvirksomheder til en hyggelig og social mingle-eftermiddag, hvor du kan gense kendte ansigter og møde nye relationer over en varm kop gløgg (med eller uden alkohol) – måske lærer du endda nogen at kende, som du kan samarbejde eller sparre med i det nye år?

Hvem må være med?

Eventet er eksklusivt for medlemmer af Bæredygtig Herning. Til gengæld vil vi gerne samle så mange som muligt fra vores medlemsvirksomheder, så tag endelig dine kollegaer under armen – især dem, som måske ikke har været forbi vores smukke lokaler endnu. Det er en rigtig god lejlighed til at få overblik over, hvem der ellers er med på den bæredygtige udvikling i Herning, og om du er direktør, studentermedhjælper, projektleder eller administrativ medarbejder, så er du meget velkommen!

Program

15.00: Velkomst, gløgg og æbleskiver

15.15: En kort overflyvning over året der gik i Bæredygtig Herning – og et blik frem mod 2023

15.30: Faciliteret matchmaking med mulighed for at danne nye relationer

16.15: Hygge, uformel snak og mere gløgg og æbleskiver

17.00: Tak for i dag og god jul! 🎄

Ønsker til jul

Måske har du idéer til nye og mere bæredygtige juletraditioner, som du gerne vil dele med andre medlemmer? Måske vil du og din organisation dele erfaringer med, hvordan man får sat fokus på bæredygtighed i julegaven til medarbejderne?

Vi glæder os til at høre fra jer og til at se jer alle til en hyggelig og social julemingle.