Free
INSPIRATIONSDAG & FØDSELSDAG 2022

INSPIRATIONSDAG & FØDSELSDAG 2022

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Marielundvej 46E

46E Marielundvej

2730 Herlev

Denmark

View map

IMAGO SONAS inviterer dig til årets inspirationsdag Torsdag den 1. september 2022 fra kl.09:00-16:00

About this event

INSPIRATIONSDAG & FØDSELSDAG 2022 image

IMAGO SONAS inviterer dig til årets hyggeligste inspirationsdag. Skal du med? Vi holder også fødselsdag, da vi er fyldt 12 år, og det vil vi gerne fejre sammen med dig! Sæt kryds i kalenderen allerede i dag!

Torsdag den 1. september 2022 fra kl. 09:00-16:00

Vi har samlet en stor håndfuld af vores leverandører, som stiller op med nyeste viden til dig. Der vil være mulighed for at deltage i sessioner fra de forskellige leverandører, afprøve nyeste produkter, netværke og nyde lækre, grillede burgere og lidt koldt til ganen 🍔🍹🍽💡

PROGRAM

(Kommer snarest)

Du kan komme når du vil, men vi vil gerne vide om du kommer med hensyn til mad og drikke, så derfor bedes du tilmelde dig. 

Der vil blive udleveret en goodiebag til de første 25 personer der tilmelder sig! Goodiebagen indeholder lidt godt fra alle vores leverandører. Så skynd dig at blive tilmeldt eventet, hvis du vil være sikker på, at blive én af de heldige der får en goodiebag.

Vær opmærksom på, at der til dette event vil være en fotograf til stede, som vil tage billeder og video til brug i trykte samt digitale medier. Når du tilmelder dig dette event giver du derfor samtidig samtykke til, at vi må benytte billederne.

Vi glæder os til at se dig! 

Hilsen alle os fra IMAGO SONAS

Share with friends

Save This Event

Event Saved