HACK4DK 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Statens Museum for Kunst

48-50 Sølvgade

1307 København

Denmark

View Map

Event description
Vær med til at hacke den danske kulturarv til HACK4DK 2019, der bliver afholdt på SMK 15. – 16. november.

About this Event

Er du programmør, designer eller arbejder du inden for kultur- og museumsverdenen? Eller interesserer du dig blot for kulturinstitutionernes kulturarv(sdata)? Så kom med til HACK4DK 2019, der i år bliver afholdt på Statens Museum for Kunst 15. – 16. november!

Vi søger kreative, nysgerrige og idérige mennesker med hang til digital udvikling og kulturarv, der vil være med til at deltage i HACK4DK 2019 – helt gratis!

Gå på opdagelse i en lang række danske arkivers, bibliotekers og museers åbne data og vær med til at skabe nye og spændende koncepter for, hvordan vores fælles kulturarv kan sættes i spil på nye måder. Kun fantasien sætter begrænsninger.

HACK4DK plejer at være en uformel, hyggelig og fagligt udfordrende begivenhed, hvor der er gode muligheder for at lære vores kulturarv og nye mennesker at kende. I år vil SMK skabe rammerne for arrangementet, og vi står naturligvis for forplejning til begge dage.

Arrangementet starter fredag 15. november kl. 16-22 og slutter lørdag 16. november kl. 9-21. Sæt ligeledes et kryds i kalenderen 29. november, hvor der er mulighed for at I kan vise jeres koncept frem til SMK Fridays, som SMK Open står bag denne aften. Der vil blive opdateret løbende på facebook-begivenheden, når programmet er fastlagt. Vi glæder os til at se resultatet af det kreative døgn!

NB! Da vi gerne vil undgå madspild, er det MEGET vigtigt, at du kontakter os og afmelder din billet, hvis du bliver forhindret i at komme. Er du vegetar/veganer eller har nogen former for madallergier, må du meget gerne kontakte os.

Share with friends

Date and Time

Location

Statens Museum for Kunst

48-50 Sølvgade

1307 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved