GRILL FEAST: Enterprise Arkitektur til at lede den digitale fremtid

Actions Panel

GRILL FEAST: Enterprise Arkitektur til at lede den digitale fremtid

Sommermøde for IT-ledere. Kom forbi til en god snak om forretningstransformation, digitalisering og innovation over drinks, snacks og grill

By Staun & Stender

When and where

Date and time

Thursday, June 22 · 3 - 7pm CEST

Location

Staun&Stender hovedkontor Henningsens Alle 8, st 2900 Hellerup Denmark

Agenda

3:00 PM - 3:30 PM

Ankomst


Snup en velkomstdrink og hils på andre it-ledere og arkitekter

3:30 PM - 5:00 PM

Vidensdeling


3 faglige indlæg om hvordan Enterprise Arkitektur sætter gang i forretningstransformation, plus Q&A rundt om bordet. Lad os få gang i diskussionerne!

5:00 PM - 7:00 PM

BBQ & networking


Her overlader vi det kulinariske ansvar til Slagter Broe af slagterbroe.com

7:00 PM - 10:00 PM

Drikke & mere networking


Den officielle del er slut, men du behøver ikke at afslutte dine samtaler endnu. Du er velkommen til at fortsætte til solen går ned eller vi løber tør for drikkevarer ☀

About this event

  • 4 hours
  • Mobile eTicket

Staun&Stender inviterer alle Danmarks enterprise & business arkitekter, virksomheds transformationsledere og senior IT-ledere til et business-casual open-air arrangement med efterfølgende spisning.

Hovedemnet for begivenheden vil centrere sig om forretningstransformation og indblik i fremtiden for Enterprise Arkitektur og it-innovation for at skabe forretningsværdi. Vi afholder arrangementet GRATIS i vores grønne kontorhave i et stort telt.

De tre faglige indlæg:

Digitalisering på grillen – hvornår brænder det på?

Digitalisering og overgang til XaaS kører med rekordfart. Teknologisk innovation sætter turbo på og globale kriser skaber nye udfordringer og muligheder. Er der ting vi overser i det digitale ’rush’ .

- Henrik Kraght, Business Advisor og adjunkt ved Københavns Erhvervs akademi. Henrik har 25+ års erfaring i rygsækken med digitalisering og ’everything-as-a-service’ i Microsoft on SimCorp.

Chefarkitekt eller rammeværk: God grillmester eller bedste opskrift?

Erfarne erfarne arkitekter siger altid, at der er forskel på teori og praksis. Altså, de siger at følge teori og rammeværk ikke sikrer succes. Kan det virkelig passe, at man ikke kan lave god grillmad ved at følge en god opskrift, eller skal man have en grillmester til stede? Lad os finde ud af det sammen.

- Mikkel Brahm, Head Architect for Personal Banking i Nordea. Mikkel har +30 års erfaring med teknologi-drevne forretningstransformationer og lavede i 2016 en praksisbaseret PhD om EA.

Hvor hurtigt viser du værdi: hurtige pølser eller langtidsstegt pattegris?

Enterprisearkitektur er berygtet for ubrugelige rammeværker og masser af detaljer. Chefer som godkender EA-programmer forventer ofte hurtige besparelser og synlige resultater. I en branche, hvor målet er langsigtede gevinster, fælles begreber, bedre masterdata, hvordan stikker man så nogle succeser frem? Har vi tid til at stege en pattegris, hvis gæsterne allerede har indfundet sig ved bordet? Hvad gør man så?

- Morten Stender, founder & partner hos Staun&Stender. Morten har 10+ år erfaring med strategisk planlægning og digitaltransformation drevet af enterprisearkitektur i larg-cap segment.

Bagefter, overlader vi det kulinariske ansvar til Gentoftes -berømte Slagter Broe at sørge for lækkerier fra grillen. Mød dine EA venner til grillmad, drinks og hyggeligt samvær!

Kom forbi vores kontor den 22. Juni, på Henningsens Allé 8, og hyg dig i det gode selskab ☀

Tilmeld dig for at sikre din plads til netværk og spisning!

Dette er et privat arrangement. Vi forbeholder os retten til at justere deltagerlisten.

OBS! Vi vil være på græsplænen, hvis vejret tillader det. Husk behagelige sko, business-casual outfit er helt fint. I tilfælde af regn, rykker vi indenfor i kontorbygningen. Vores kontoret ligger 8 min gang fra Hellerup station, ellers er der parkeringsplads ved kontoret. Der må være særlige parkeringsregler i området. Har du nogen spørgsmål? Skriv til info@staunstender.com

Dette sommermøde afholdes af Staun&Stender - førende Enterprise Arkitektur konsulenthus. Vi hjælper store organisationer med at etablere og modne deres Enterprise Arkitektur-praksis for at få succes med forretningstransformation, innovation og strategisk planlægning. Vi leverer klassens bedste in-house ekspertise og muliggøre din datadrevne beslutningsproces med den nye generation af EAM-værktøjet next-insight.

About the organizer

Organized by
Staun & Stender

Staun&Stender is a leading consultancy within strategy execution and digital transformation. With large cap sector experience, skilled management consultants and access to leading software such as OutSystems, MooD, 4me, we implement the solutions and provide the best advice within Enterprise Architecture, Portfolio Governance, Risk & Compliance, and Process Excellence. Learn more about our next-generation tool Next-Insight. For better business decisions and stronger digital governance.

Visit our website & follow us on LinkedIn!