Gin & Tech

Actions Panel

Gin & Tech

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe startups og founders? Kom til Gin og Tech på INCUBA Navitas torsdag d. 2. marts

When and where

Date and time

Location

INCUBA Pier Venue 10 Inge Lehmanns Gade 1. etage 8000 Aarhus C Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Har du mod på at dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe tidlige startups og founders videre?

Så tilmeld dig Gin & Tech hos INCUBA den 2. marts 2023.

Vi byder traditionen tro på fri bar, spændende startups og nye bekendtskaber i INCUBA Pier Venue og selvfølgelig masser af kolde G&T's.

Det eneste, du skal medbringe, er dit gode humør og dine bedste råd.

Tilmelding er gratis.

Koncept

Gin & Tech giver startups og spirende founders mulighed for at trykprøve forretningsmodeller- og idéer, teste pitchfærdigheder og netværke med potentielle mentorer, investorer og corporates.

Konceptet er enkelt og uhøjtideligt. Vi indleder med en kort pitchrunde, hvor startups kan præsentere sig og opridse aktuelle udfordringer. Herefter gives bolden op for uformelle samtaler, sparring og erfaringsudveksling.

Formålet er at opdyrke netværk og give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe

Mentorer, investorer, virksomhedsledere, fagspecialister og andre professionelle med interesse i at dele ud af viden og netværk for at hjælpe nye virksomheder på vej.

Program

  • 15.00 Ankomst
  • 15.15 Velkomst ved Mai Louise Agerskov, CEO INCUBA
  • 15.20: Pitchrunde
  • 16.00: Networking / uformel sparring
  • 17.00: Tak for i dag

Startups:

Decameal

Decameal er et bæredygtigt startup, som producerer proteintilskud til foder lavet af danske strandkrabber. De sidste 20 år er krabberne eksploderet i antal i Danmark, og der er nu så mange, at de påvirker biodiversiteten og de marine økosystemers balance i en negativ retning. Ved at bruge krabberne som proteintilskud til dyrefoder reduceres klimaaftrykket af det foder, som bruges til vores hus- og kæledyr, og samtidig forbedres de kystnære havmiljøer.

UNO Econetwork

UNO econetwork udvikler en digital platform, som skal hjælpe virksomheder med at gøre det lettere at få styr på sustainability due diligence i værdikæden. Flere og flere bliver pålagt at skulle svare på de samme og nye spørgsmål, om hvorvidt de lever op til det ene og det andet krav - og ovenikøbet kunne dokumentere kædeansvar. Vores løsning vil hjælpe virksomhederne med at streamline processen med at rapportere og indhente ESG data fra leverandører, for at spare værdiful tid og minimimere og dobbeltarbejde.

eBlatzr

Battery Park

Onbo

Battmann Energy

Flere startups TBA

ØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP TIL NÆSTE GIN & TECH?

Kontakt Louise Jensen, Customer & Communications Coordinator: lkj@incuba.dk / 6014 4888

OBS: Vi gør opmærksom på, at der bliver taget billeder til dette arrangement.

Har du andre spørgsmål?

Skriv til komm@incuba.dk.