Fundraising: samfundsansvar og partnerskaber

Actions Panel

Fundraising: samfundsansvar og partnerskaber

Få praktiske tips til, hvilke fonde I kan søge - og hvordan. Hør om fondenes voksende fokus på samfundsansvar og partnerskaber.

When and where

Date and time

Location

Bæredygtig Herning 1 Gl Skolevej 7400 Herning Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

Arbejder din afdeling/virksomhed med projekter, der bidrager til at løse en af de udfordringer, vi som samfund står overfor?

Så kan I måske få støtte til jeres projekt af en eller flere fonde!

Der sker i disse år en spændende udvikling i det danske fondslandskab, og vi ser en stor vækst i de midler fondene donerer til projekter, der løfter et samfundsansvar - samt til projekter startet af brede (tværgående) partnerskaber.

Derfor afholder Herning Kommune og Bæredygtig Herning en fælles temadag om fundraising, hvor du kan lære mere om, hvordan fonde og fondsmidler kan bidrage til jeres projekter, samt få inspiration til hvordan partnerskaber kan styrke både projektet og fondssøgningen.

Og så får du naturligvis også konkrete redskaber til at komme i gang med fundraising, samt tips og viden fra erfarne fundraisere.

OBS: Deadline for tilmelding er d. 1. december 2022.

Deltagelse er gratis, men der vil være forplejning, så for at mindske madspild er tilmelding via Eventbrite vigtig.

Program for dagen

08.45 Morgenkaffe og –croissant, samt networking

09.00 Velkomst, Hanne Ø. Rasmussen, tovholder for Herning Kommunes tværgående fundraising-gruppe: Introduktion til holdet bag kommunens tværfaglige fundraising- gruppe og hvordan de kan bruges.

09.10 Bæredygtig Herning, Tennae Rix Kristensen, projektleder: Introduktion til foreningen, herunder hvordan Bæredygtig Herning arbejder med fællesskaber, bæredygtighed og projekter.

09.20 Fonde.dk, Rasmus Munch, medstifter: Hvordan bruges Fonde.dk? Hvilke fonde er oplagte at kende til for virksomheder samt kommunen, evt. i et samarbejde? Hvad skal vi være opmærksomme på, for at få held med vores søgning af fondsmidler?

10.00 Pause

10.15 Søgning af EU-midler, Betina Folke, chefkonsulent i Herning Kommune: Tips og tricks til succes med søgning af nogle af de mange EU- midler der findes, samt en snak om hvad det kræver af dig og din tid at søge fondsmidler generelt.

11.00 Fælles dialog, Hanne Ø. Rasmussen, tovholder: Vi lægger op til dialog om de afslag nogle måske har oplevet at få i forbindelse med søgning af fondsmidler, og hvad det har lært os, så vi kan få det vendt til en succes.

11.30 Fælles frokost og networking

12.00 Tak for i dag!