Fuckup Friday

Actions Panel

Fuckup Friday

Vi holder Fuckup Friday ifm. Climathon 2022. Åben fredagsbar for alle interesserede.

When and where

Date and time

Location

Bæredygtig Herning 1 Gl Skolevej 7400 Herning Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

Fuckup Friday

Vær med, når vi sammen fejrer vores fejl og fuckups! Fuckup Friday er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som er inspireret af den globale bevægelse Fuckup Nights. Konceptet går i al sin enkelhed ud på at dele historier om fiaskoer inden for arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling og sammen blive klogere af vores fuckups, fejlslagne forsøg og fiaskoer.

Hver anden måned inviterer Bæredygtig Herning 2-3 personer op på scenen til vores Fuckup Friday-fredagsbar, hvor de vil dele deres historier og erfaringer – historier om den grønne omstilling, når vi ikke lykkes; den fejlsatsning eller håndtering af et nyt initiativ, som gik totalt i hårvask, marketingkampagnen, der virkede modsat, partnerskaberne, som faldt helt igennem eller pressehåndteringen, der blev til en shitstorm – og meget andet.

Vi vil grine, og vi vil græde – men i det mindste gør vi det sammen! Og vigtigst af alt, så bliver vi klogere sammen.

Program

13.30 Check in og baren åbner

13.50 Oplæg 1: Dorthe Aaboe Kallestrup, Global CSR Lead hos Ege Carpets

14.10 Oplæg 2: TBA

14.30 Fredagsbar og netværk

Om Dorthe Aaboe Kallestrup

Dorthe Aaboe Kallestrup er Global CSR Lead i Ege Carpets og har gennem 13 år været med til at forme retningen indenfor bæredygtighed. Dorthe har bl.a. været med til at udvikle og implementere alt fra CSR-politikker og mål til strategier og handlingsplaner indenfor bæredygtighed, og hun stod i spidsen for udvælgende af hvilke verdensmål koncernen skulle koncentrere sig om, da de kom frem i 2015.