Fuckup Friday summer edition med Sarah Gregersen og René Foli

Fuckup Friday summer edition med Sarah Gregersen og René Foli

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Bæredygtig Herning

1 Gl Skolevej

7400 Herning

Denmark

View map

Hop i sommertøjet, og vær med til den første omgang Fuckup Friday efter sommerferien, hvor vi deler og fejrer fejl, fuckups og fiaskoer.

About this event

Vi holder Fuckup Friday i en særlig sommerudgave, hvor vi inviterer alle medlemmer, samarbejdspartnere og Bæredygtig Herning-fans indenfor til læskende sommerdrinks og åben og ærlig snak om det, der er svært i udviklingen af et mere bæredygtigt samfund.

Mød de to modige fredagsgæster Sarah Gregersen og René Foli, som vil dele ud af deres egne fuckups! Og grib muligheden til at netværke med andre personer fra Bæredygtig Hernings store og forskelligartede fællesskab.

Fuckup Friday

Vær med, når vi sammen fejrer vores fejl og fuckups! Fuckup Friday er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som er inspireret af den globale bevægelse Fuckup Nights. Konceptet går i al sin enkelhed ud på at dele historier om fiaskoer inden for arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling og sammen blive klogere af vores fuckups, fejlslagne forsøg og fiaskoer.

Hver anden måned inviterer Bæredygtig Herning 2-3 personer op på scenen til vores Fuckup Friday-fredagsbar, hvor de vil dele deres historier og erfaringer – historier om den grønne omstilling, når vi ikke lykkes; den fejlsatsning eller håndtering af et nyt initiativ, som gik totalt i hårvask, marketingkampagnen, der virkede modsat, partnerskaberne, som faldt helt igennem eller pressehåndteringen, der blev til en shitstorm – og meget andet.

Vi vil grine, og vi vil græde – men i det mindste gør vi det sammen! Og vigtigst af alt, så bliver vi klogere sammen.

Program

13.30: Check in og baren åbner

14.00: René Foli deler sine fuckups

14.15: Sarah Gregersen deler sine fuckups

14.30: Sommer-fredagsbar og netværk

Om Sarah Gregersen

Sarah hjælper organisationer med at bringe bæredygtighedsstrategier ud i livet, ved at aktivere en økologisk bevidsthed i teams, ledere og organisatoriske økosystemer.

Hun faciliterer organisationer til at muliggøre livsvenligt system-, produkt- og procesdesign, inspireret af løsninger udviklet af naturen over 3,8 milliarder år.

Sarah har erfaring med at implementere bæredygtighed, og det der ligger efter regenerativ. Naturen har mange af de løsninger, på de store udfordringer vi står overfor.

For Sarah er det ikke et nyt kommunikationspåfund, men et arbejde der startede, da hun som 7-årig startede sin første naturorganisation.

Om René Foli

René er uddannelsesdekan på VIA University College for det kreative fakultet - herunder Design, Animation og film-uddannelser.

René er Master i positiv psykologi, certificeret coach, diplomleder m.m. og varetager en række bestyrelsesposter, herunder i Bæredygtig Herning.

Han besidder en kreativ nysgerrighed og skabertrang og har skabt diverse projekter for Smuk Fest, storyboard til reklamefilm, romanudgivelse, musik m.m.

VIA University College er for nylig blevet en del af det verdensomspændende netværk for UNESCO Verdensmålsskoler. Sammen med andre Verdensmålsskoler verden over skal VIA udveksle erfaringer med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen, hvilket René Foli har det overordnede ansvar for.

Share with friends

Save This Event

Event Saved