FOOD STARTUP: Workshops for nye fødevareiværksættere
Event Information
About this Event
WORKSHOPS for nye fødevareiværksættere
Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide og til at forstå og nå dine kunder og markeder. Du kommer til at arbejde med din forretningside og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere, som for ikke så længe siden har været på samme rejse som dig.
Mød bl.a.: Martine Jacobsen fra Fonda, som laver fond baseret drikkesnacks og Søren Hove fra Vera Mexicana en mexicansk fødevarevirksomhed.
Målgruppe:
Du er potentiel eller helt ny madiværksættere med ideer til nye fødevareprodukter.
Tid og Sted:
Den 24. november og 1. december 2020 – begge dage kl. 16.30 – 20. Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11A, Kbh. V.
Der er tale om en workshoppakke, og når du tilmelder dig, er det til begge dage.
Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.
Greater Copenhagen Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Copenhagen Business Hub og CPH Food Space. Find os her.
COVID-19
Trods Covid-19 holder vi fast i at afvikle vores workshops som fysiske arrangementer. Derfor har vi begrænset antal pladser, så vi er sikre på at kunne overholde gældende regler og retningslinjer.