Fireside Talk med Henriette Laursen, KVINFO

Actions Panel

Fireside Talk med Henriette Laursen, KVINFO

Hvilken rolle spiller ligestilling i udviklingen af et bæredygtigt samfund? Og hvad kan du selv gøre for at bidrage til inklusion?

When and where

Date and time

Location

Bæredygtig Herning Gl. Skolevej 1, 2. sal 7400 Herning Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

Samtalen om ligestilling, diversitet og inklusion udvikler sig med lynets hast i de her år. Massebevægelser som #MeToo og Black Lives Matter sætter fokus på nogle af bristerne i vores kultur og viser med al tydelighed, at vi endnu har vej at gå, før vi kan tale om reel ligestilling mellem alle befolkningsgrupper.

Men hvad har køn og ligestilling med bæredygtighed at gøre? Hvilken rolle spiller verdensmål nr. 5 om ligestilling mellem kønnene i et bredt perspektiv? Og hvad kan vi selv gøre for at skubbe på udviklingen og skabe bedre vilkår for fremtidige generationer?

Mød Henriette Laursen, direktør i KVINFO, når hun gæster Bæredygtig Herning til Fireside Talk.

Fireside Talk

Fireside Talk er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som inviterer til en uformel samtale mellem værten, direktør Thea Lyng Thomsen, og aftenens gæst i vores komfortable grønne sofaer.

Vi sætter hver gang fokus på forskellige aspekter af arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling.

Der er god plads til spørgsmål fra publikum, når vi åbner samtalen op, og efterfølgende er der rig mulighed for at blive hængende og lære de andre deltagere bedre at kende – eller måske få en uformel snak med vores inspirerende gæst?

Så tag en ven eller kollega i hånden, sæt dig godt til rette, og gør dig klar til en hyggelig aften i skæret fra vores digitale pejs.

Program

18.45 Check-in

19.00 Velkomst og sofa-talk med Henriette Laursen, direktør i KVINFO

19.30 Pause og netværk

19.45 Q&A

20.15 Tak for i dag og netværk

Om KVINFO

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFO arbejder i krydsfeltet mellem viden, politik og praksis. Som videnscenter for køn og ligestilling skaber KVINFO overblik over forskning og viden på området og bringer denne viden i spil bredt til beslutningstagere, medier, virksomheder, organisationer og offentligheden i Danmark og internationalt.

Om Henriette Laursen

Henriette Laursen er uddannet jurist og har arbejdet hos Kammeradvokaten, været direktør i AIDS-Fondet og generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF). I 2017 blev hun udnævnt til direktør for KVINFO. Her arbejder hun for frie og ligestillede samfund.