Fireside Talk med Erick Thürmer

Actions Panel

Ticket sales end soon

Fireside Talk med Erick Thürmer

Fireside Talk med Erick Thürmer

When and where

Date and time

Location

Bæredygtig Herning 1 Gl Skolevej 7400 Herning Denmark

Map and directions

How to get there

About this event

  • 1 hour 30 minutes
  • Mobile eTicket

Mød Erick Thürmer. En brobygger mellem fortid, nutid og fremtid - mellem digitalisering, forretning og menneskelighed. Fremtidens navigator og 4. generation i virksomheden Thürmer Tools.

Fireside Talk

Fireside Talk er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som inviterer til en uformel samtale mellem værten, direktør Thea Lyng Thomsen, og aftenens gæst i vores komfortable grønne sofaer.

Vi sætter hver gang fokus på forskellige aspekter af arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling.

Der er god plads til spørgsmål fra publikum, når vi åbner samtalen op, og efterfølgende er der rig mulighed for at blive hængende og lære de andre deltagere bedre at kende – eller måske få en uformel snak med vores inspirerende gæst?

Så tag en ven eller kollega i hånden, sæt dig godt til rette, og gør dig klar til en hyggelig aften i skæret fra vores digitale pejs.

Program

18.45 Check-in

19.00 Velkomst og sofa-talk med Erick Thürmer

19.30 Pause og netværk

19.45 Q&A

20.15 Tak for i dag og netværk

Om Erick Thürmer

Han har forvandlet sin oldefars drøm og gevindpatent til en moderne værktøjsvirksomhed fast forankret i traditionerne. Overskuddet er 3-doblet samtidig med, at der er opbygget en unik 3D-forretning med et 3D-patent, der er vurderet til 200 mio. kr. Det har ført til, at virksomheden har vundet bl.a. ”Den Digitale Førertrøje” i 2016 og SAPs ”ThinkX Award” i 2019.

Ligesom den gamle familievirksomhed kan Erick Thürmer således beskrives som at være fremtiden forankret i fortiden. Han sætter en ære i at dyrke de gamle dyder, værdier og Danmarks kulturarv, samtidig med at han dagligt bryder ny grund både teknologisk og ledelsesmæssigt for at kunne opfylde målet om at være med til at skabe en grøn og bæredygtig omstilling på verdensplan.

Erick Thürmer er på alle måder en visionær og utraditionel leder med et klart formål for sig selv – både som leder, forretningsmand og ikke mindst menneske. Det handler om at gøre det rigtige. Om at gøre virksomhedens produktion mere lokal og grøn, om fortsat at udvikle en fremtidssikret forretning og om at bidrage med noget positivt til samfundet igennem f.eks. danske arbejdspladser.

For at kunne gøre dette har han et klart fokus på fremtidens teknologier og forandringer. Han er bl.a. fakultetsmedlem for Singularity University, hvor han som en af de få danske erhvervsledere udforsker, hvordan eksponentielle teknologier kan løse menneskehedens udfordringer og give os en bedre fremtid. Derudover er han også medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce og Børsens Disruptionsråd.

Han er en markant debattør og talsmand for små og mellemstore virksomheder, lokal og bæredygtig produktion samt flere kvinder i topledelsen. I sin bestsellerbog “Den spirituelle CEO – Thürmer i 3D” fra 2019 fortæller Erick Thürmer om personlig ledelse, at gå mod strømmen og om at bringe en dybere mening ind i erhvervslivet og omfavne alt det, der ikke kan måles.

Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere, afholder Erick Thürmer årligt 70+ foredrag i ind- og udland og inspirerer både medarbejdere og ledere, når han tager publikum med på en hæsblæsende og fascinerende rejse ind i fortiden, nutiden og fremtiden.

Ticket sales end soon