1.995 kr.

Få mere diversitet i bureauets kreative afdeling

Actions and Detail Panel

1.995 kr.

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole DMJX

72 Emdrupvej

2400 København

Denmark

View Map

Event description
Unge på vej ind i branchen forventer diversitet. Hvordan kan branchen imødekomme deres forventninger - og kundernes stigende krav?

About this event

Danske bureauers kunder, samarbejdspartnere og holdingselskaber kræver mere diversitet. For de unge kreative på vej ind i branchen er det en helt naturlig forventning.

Men det kan være svært at ændre på eksisterende strukturer.

Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole inviterer danske bureauledere til et seminar med James Hillhouse fra Commercial Break, som er en engelsk non profit transformationsagent, der arbejder med diversitet for en lang række af de bedste engelske bureauer.

Her hjælper de med afdækning af problemområder og med strukturer for arbejdet med at sikre diversitet. Gode hensigter, ”vi er 50/50 samlet set på bureauet” og ”vi venter lige og ser” er nemlig ikke nok længere.

På seminaret vil James Hillhouse skitsere problemerne med udgangspunkt i en engelsk kontekst og forklare om arbejde, proces og værktøjer, som inspiration til danske bureauer, så I også kan få gang i struktureret arbejde med diversitet og inklusion. James medbringer 2 engelske kreative fra underrepræsentered baggrunde, der vil fortælle om deres oplevelser på engelske bureauer.

En del af oplægget er en 10 punkters actionplan, der kan kickstarte jeres strukturerede arbejde med diversitet på jeres bureau.

Share with friends

Date and time

Location

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole DMJX

72 Emdrupvej

2400 København

Denmark

View Map

Organizer DMJX

Organizer of Få mere diversitet i bureauets kreative afdeling

Save This Event

Event Saved