4.993,75 kr.

Digital Inklusion: Sådan lykkes du med digital tilgængelighed for alle

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cafe Fair

Strandvejen

19

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Event description
Aalborg: Lær hvordan du og din virksomhed lykkes med at skabe en digital tilstedeværelse, der opfylder lovkrav og er tilgængelig for alle

About this Event

Digital inklusion og diversitet er på alles læber nu hvor lovgivningen skærpes og der stilles større krav til digital tilgængelighed. Store virksomheder som Microsoft, Accenture og Uber fokuserer lige nu på værdien i at “tappe ind” i den uudnyttede markedsandel.

Hele 15% af verdens befolkning (1 milliard mennesker) har en form for funktionsnedsættelse som f.eks blindhed, synsnedsættelse, farveblindhed, dysleksi, døvhed, høretab med mere. Og denne befolkningsgruppe har ikke blot behov for digitale produkter, ydelser og indhold, der fungerer for dem. Deres familie, venner og arbejdsgivere har også behov for løsninger, der er inkluderende og tilgængelige for alle befolkningsgrupper.

Uanset om du er privat virksomhed, offentlig myndighed eller udviklingsbureau, bør du spørge dig selv;

• Hvor langt er du og din virksomhed egentlig fra at få andel i dette markedspotentiale?

• Er din virksomheds produkter, ydelser og kommunikationsflows designet, så de er tilgængelige for alle?

• Tænker I inkluderende, når I bygger løsninger med det formål at booste jeres kundebase?

• Tager jeres nuværende processer afsæt i inkluderende design?

• Overholder jeres forretning de nuværende lovkrav for digital tilgængelighed?

• Og er I ajour med den skærpede lovgivning på området, som EU er på trapperne med?

Digital inklusion og tilgængelighed stiller store krav til den moderne virksomhed, der skal kunne indtænke digital inklusion i hele forretningen.

Workshoppen er din chance for at komme to skridt foran dine konkurrenter. Du lærer, hvordan du skaber en bedre brugeroplevelse på dine digitale platforme som din hjemmeside eller dine apps uden at gå på kompromis med dit visuelle udtryk og brand.

Det får du med fra workshoppen:

• Indblik i hvilke fordele digital inklusion og tilgængelig kan give dig og din virksomhed.

• Indsigt i hvordan mennesker med forskellige funktionsnedsættelser bruger web og informations-og kommunikationsteknologi.

• Forståelse for hvordan du sikrer at inkluderende design bruges i alle jeres interne processer.

• Kendskab til de vigtigste principper i forbindelse med design, indhold og kodning der tilgodeser brugere med funktionsnedsættelse.

• Konkrete tips og værktøjer bl.a. Siteimprove Intelligence platformen, som du kan bruge til at forbedre brugeroplevelsen på dine egne hjemmesider uden dyr konsulenthjælp.

• Viden om hvad det indebærer for forskellige fagpersoner/afdelinger at arbejde fokuseret med digital tilgængelighed; fra webansvarlig til interaktionsdesigner, indholdskonsulent, grafiker, copywriter, videograf, marketing manager, konverteringsspecialist med mere.

• Indblik i hvad der skal til for at din hjemmeside, dine produkter og ydelser opfylder de nye lovkrav.

Workshoppen er for:

Produktejere, projektledere, webredaktører/webansvarlige, designere, udviklere, redaktører, indholdskonsulenter, copywriters eller andre, der er ansvarlige for eller arbejder med digitale løsninger

Du bliver undervist af:

STEIN ERIK SKOTKJERRA – Specialist i digital inklusion og tilgængelighed.

Stein Erik har 20 års erfaring med universel design, digital tilgængelighed og hjælpemiddelsteknologier. Han hjælper virksomheder med at implementere bæredygtige strategier for at lykkes med universel design.

Hans karriere rummer alt fra udvikling af hjælpemidler for blinde og svagsynede til at hjælpe topledelsen i større virksomheder med at implementere universel design. Før stiftelsen af A.Miroe har Stein Erik været Head of Accessibility Relations hos Siteimprove. Her har han også stået i spidsen for Siteimprove's arbejde med FNs verdensmål, samt videreudvikling af standarden EN 301 549, som ligger til grund for EUs direktiv om universel design og tilgængelig af offentlige websider og apps. Han har også været aktiv i arbejdsgruppen som har udviklet WCAG 2.1-standarden.

Pris: 3995 dkkr ekskl. VAT

Pladser: 20

NB:Tilmelding er bindende og billetter vil ikke blive refunderet.

Ønsker du at betale via Faktura eller med EAN-nummer, kontakt da Stine Holmgaard på email; stine@amiroe.com

Share with friends

Date and Time

Location

Cafe Fair

Strandvejen

19

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved