DDC Reunion 2022 i samarbejde med IDA

DDC Reunion 2022 i samarbejde med IDA

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

AAU Copenhagen

A. C. Meyers Vænge 15

Room: Fkj 12 (B)/0.06

2450 København

Denmark

View map

Lørdag d. 17. september (12.00-20.30) afholder de Danske Cybermesterskaber en CTF i samarbejde med IDA!

About this event

De Danske Cybermesterskaber 2022 i samarbejde med IDA

DDC Reunion // CTF (Aarhus, Aalborg, Odsene, København)

** I tilmeldingflowet vælger du den by du øsnker at deltage i (Kbh, Aarhus, Odense eller Aalborg)**

Dagen byder på en cool CTF, hygge og networking sammen med DDC og IDA!

Vi sender det Danske Cyberlandshold til Østrig til september for deltagelsen i det Europæiske Mesterskab! Samme dag som DDC Reunion CTF'en afholdes, vender landsholdet tilbage til Danmark (med forhåbentlig en god placering - måske endda bedre end sidste år:)!!)

Fællesskabet vægter vi højt - og vi favner både de grønne og de helt øvede!

Men udover at have fundet 10 talentfulde profiler til landsholdet, så har vi på rejsen mødt virkelig mange unge fra hele landet med en særlig interesse og dedikation til cybersikkerhed - hvilket i sig selv var helt fantastisk, og JER vil vi gerne samle - og dermed også DIG til en god CTF d. 17. september.

Vi står for en super god CTF med challenges som spænder fra de helt lette - til meget svære, så vi sikrer at der er noget for alle. Er du grøn og har brug for hjælp til at komme igang på Haaukins (CTF platformen), har vi online support så alle kan få en god start på dagen.

Sæt et stort X

Du skal altså sætte et kæmpe X i din kalender og reservere din plads lørdag d. 17. september, når vi afholder 'DDC -Reunion' i samarbejde med IDA. Arrangementet er gratis og med fuld forplejning. Arrangementet er åbent for alle, også selvom du ikke deltog i DDC 2022.

4 events i hele landet - men vi ser det som ét samlet!

Vi kommer til at afholde DDC Reunion på samme tid, men 4 forskellige steder.: Købehavn (AAU-CPH), Aarhus (AU), Aalborg (AAU) og Odense (SDU). Vi sørger for at vi alle bliver del af ét fælles event, hvor vi har fokus på at spille en fed CTF, fællesskab, hacking og hygge!

Du vælger i tilmeldingsflowet hvilken af de 4 lokationer du hører til :)

Programmet bliver annonceret senere!

Sådan var DDC Reunion sidste år...

Og så kan du jo altid bruge 3 minutter på at se videoen her, for at få en fornemmelse af hvordan det var at være med sidste år: https://www.youtube.com/watch?v=A9W-ub3nhGM

Vi glæder os til at se dig d. 17. september :)

Share with friends