Datavisualisering 2: Dataanalyse og Datarapportering

Actions Panel

Datavisualisering 2: Dataanalyse og Datarapportering

Dataanalyse og Datarapportering: Gør dine data til en effektiv beslutningsstøtte

By Hard Skills Station

When and where

Date and time

Wednesday, April 5 · 1 - 4pm CEST

Location

Syddansk Universitet Kolding 1 Universitetsparken 6000 Kolding Denmark

About this event

  • 3 hours
  • Mobile eTicket

Dette er del 2 i kursusserien om datavisualisering og Power BI. Del 1 dækkede de indledende elementer i datahåndtering, datakilder og datakvalitet.

Del 2 bygger videre på dette og fokuserer på:

  • Målgruppe: Lær hvordan du kan analysere din målgruppe, og hvordan du kan opbygge en rapport, der passer til deres behov og præferencer.
  • Værktøjer til at analysere dine data og trække meningsfulde konklusioner, der kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger.
  • CASE: Rapportering i Excel: En praktiske øvelse for at lære, hvordan du kan oprette en rapport i Excel, der er let at læse og forstå.

Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning undervejs. Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med dataanalyse og datarapportering, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at gøre dine data til en effektiv beslutningsstøtte.

___________

NB! Denne workshop er en del af en træningsserie på tre workshops, og det er derfor essentialt at man deltager i alle tre, for at få det fulde udbytte, samt et micro-credential til LinkedIn i datavisualisering.

About the organizer

Free