Free

Multiple Dates

CND Træningsaften | Aarhus

Actions and Detail Panel

Free
Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
På vores træningsaftener får du hjælp under dit uddannelsesforløb og også efterfølgende.

About this event

TRÆNINGSAFTENER

På vores træningsaftener får du hjælp under dit uddannelsesforløb og også efterfølgende. Ud over de træningsaftener der er med i dit planlagte kursusforløb, kan du vælge at deltage på så mange du har lyst til, indtil du føler dig klar til at gå til eksamen.

På træningsaftenerne er vores undervisere klar til at hjælpe dig med alle dine udfordringer, øge din hastighed og til at blive endnu bedre. Vi arbejder på at finde en balance mellem korrekt længde og form og korrekt opbygning af neglene, for maksimal holdbarhed.

Hvad kan jeg forvente af kurset?

  • Hjælp til dine udfordringer lige fra P.R.E.P til Top Coat
  • Vejledning til at finde den rigtige balance mellem korrekt længde og form af neglene
  • Sammen med instruktørens hjælp, og træning, at blive klar til eksamen

Hvem er kurset egnet til?

Påbegyndt eller afsluttet CND™ Brisa™ Gelé eller CND™ Akryl kursus.

Hvad er ellers vigtigt?

Forbered spørgsmål hjemmefra – et spørgsmål du sidder med, er også relevant for andre.

Medbring alt til at lave negle med – også håndklæder og bordlys samt forlængerledning.

Medbring en model, men sørg for at træne det DU gerne vil træne – ikke hvad modellen gerne vil have lavet. Det kan I altid lave efter træningsaftenen.

Du medbringer alle dine produkter på disse aftener, samt bordlampe og også gerne en forlængerledning.Du skal selv tilmelde dig til disse aftener via vores hjemmeside www.icgroup.dk. Hvis du bliver forhindret i at deltage på denne aften, skal du selv framelde dig skriftlig, ved at sende os en besked om afmelding senest 24 timer inden kursusstarten på info@icgroup.dk. Ved udeblivelse vil du blive afregnet et gebyr på kr. 399,- (ex. moms).

Generelle oplysninger

Du er altid velkommen til at lade dig inspirere af vores online kurser, som du har fri adgang til i ICG E-læring appen. Her finder du kurser som f.eks. Salon Hygiejne, neglens anatomi, fileteknikker mm. Alle sammen frit for dig at tage som inspiration og læring – før, under og efter kurset.Download ICG-appen her og find ud af, hvordan du kan logge ind. (Klik her!)

Forudsætninger

Påbegyndt eller afsluttet CND™ Brisa™ Gelé eller CND™ Akryl kursus.

Praktiske oplysninger:

  • Pris: gratis
  • Varighed: 3 timer
  • Hvad skal jeg medbringe: Alt til at lave negle med inkl. håndklæder til bordene, bordlys og forlængerledning.
  • Model: Ja – fra kl. 18.00-21.00. Husk det er dig, der bestemmer hvad der skal trænes denne aften. Og at det er HELT i orden ikke at nå at lave et fuldt sæt.
  • Forplejning: På dagen vil der være kaffe, te & vand.
  • Eksamen: Teoretisk og praktisk eksamen. Senest 12 måneder efter påbegyndt uddannelse. Før du kan tilmelde dig eksamen skal du have deltaget på 4 træningsaftener. Du får et internationalt diplom på din uddannelse efter bestået eksamen.
Share with friends

Location

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25

8000 Aarhus

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Insight Cosmetics Group Danmark

Organizer of CND Træningsaften | Aarhus

Få inspiration, de nyeste teknikker og opdateret viden

Webinarer

Spændende webinarer der dækker en bred række emner. Deltag i de GRATIS online træninger med nogle af de bedste undervisere i branchen. Lær i dit eget tempo og vælge de emner, der er mest relevante for dig. Deltag i webinarerne LIVE og få dine spørgsmål besvaret med det samme. Eller se dem når det passer dig bedst.

Kurser

Få basisviden eller perfektioner eksisterende teknikker. I vores praktisk-orienterede (online) kurser, kan du lære alt du skal vide, for at kunne starte med dine egne produkter. Derudover har du muligheden for at brillere med dine eksisterende færdigheder. Vær med i vores online og fysiske kurser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen - og bliv certificeret! Specialviden lige ved hånden.

Save This Event

Event Saved