Free

Multiple Dates

CND Praktisk Eksamen | Aarhus

Actions and Detail Panel

Free
Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
Når du har bestået den skriftlige prøve, kan du tilmelde dig den praktiske eksamen.

About this event

Den praktiske eksamen:

Når du har bestået den skriftlige prøve, kan du tilmelde dig den praktiske eksamen. I CND Pro Team Danmark gruppen, under filer, ligger der et dokument med alt, hvad du skal vide vedrørende den praktiske eksamen.

Den praktiske eksamen foregår en hverdag fra kl. 16.00-21.00. Selve eksamen tager ikke så lang tid, men der må forventes lidt ventetid imellem de enkelte evalueringer. Sluttidspunktet kan variere alt efter, hvor mange der er oppe til eksamen. Mød op i god tid, så du kan finde dig til rette ved bordet.

Inden start vil din model blive tjekket for skader på deres hænder/negle. Dette gøres for, at det ikke skal give minuspoint ved bedømmelsen, hvis din model har skader.

Model: Vælg en model, der er nem at arbejde med, har jævne kurver og velplejede neglebånd.

  • På 2 ½ time skal du kreere 10 forlængelser ud fra nedenstående guidelines:
  • 10 forlængelser støbt på tip. Husk neglen må maksimalt forlænges med det halve af den naturlige negl, så den færdige forlængelse maximalt udgør 1/3 af den samlede negl.
  • (Come-on-over må gerne lave på skabelon)
  • Valg af tip er valgfrit (Formation/Velocity i Clear eller Naturel)
  • Neglene må bygges op i både sheer, semi-sheer og opaque farver.
  • Tipper må ikke være forfilet. OBS! Din tippåsætning bliver tjekket af instruktøren før du startre din pålægning af produkt.
  • Der må laves en grundig manicure hjemmefra, men der skal udføres P.R.E.P til eksamen.
  • Begge hænder skal være ens i form og længde og passe til modellens hånd.
  • Før du starter med pålægning af lak, skal neglen være afsluttet med Brisa Gloss på gelé eller poleret til højglans på akryl.
  • 1 hånd skal være lakeret med 2 lag rød lak (Vinylux Wildfire eller Rouge Red) og afsluttes med Vinylux weekly Top Coat.

Bedømmelsen:

Når tiden er gået, vil hver model blive kaldt ind til bedømmelse. Når alle modeller er blevet bedømt, bliver I en-for-en kaldt ind til en personlig evaluering. Neglene gennemgås og du får at vide, om du er bestået eller ikke bestået.

Medbring:

Du skal selv medbringe alt til eksamen samt model. Det er tilladt at medbringe 2 LED lamper.

Det kan være en god idé at have en lille madpakke eller lidt snacks med, da der må forventes lidt ventetid imellem de enkelte evalueringer.

Hvis du bliver forhindret i at deltage til eksamen skal du selv framelde dig via email på info@icgroup.dk . Udeblivelse koster 399,- kr. ex. moms.

Share with friends

Location

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25

8000 Aarhus

Denmark

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Insight Cosmetics Group Danmark

Organizer of CND Praktisk Eksamen | Aarhus

Få inspiration, de nyeste teknikker og opdateret viden

Webinarer

Spændende webinarer der dækker en bred række emner. Deltag i de GRATIS online træninger med nogle af de bedste undervisere i branchen. Lær i dit eget tempo og vælge de emner, der er mest relevante for dig. Deltag i webinarerne LIVE og få dine spørgsmål besvaret med det samme. Eller se dem når det passer dig bedst.

Kurser

Få basisviden eller perfektioner eksisterende teknikker. I vores praktisk-orienterede (online) kurser, kan du lære alt du skal vide, for at kunne starte med dine egne produkter. Derudover har du muligheden for at brillere med dine eksisterende færdigheder. Vær med i vores online og fysiske kurser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen - og bliv certificeret! Specialviden lige ved hånden.

Save This Event

Event Saved