kr40
Circular Creative Community

Circular Creative Community

Actions and Detail Panel

kr40

Location

Kulturhuset Indre By

Charlotte Ammundsens Plads 3

1359 København

Denmark

View map

Refund policy

Fashion Revolution Denmark starter næste CCC sæson op! Vil du være med? Vi vil sammen med dig gerne forlænge vores tøj's levetid.

About this event

Fashion Revolution Denmark starter igen vores kreative fællesskab op! Vil du være med? Vi vil sammen med dig gerne forlænge vores tøj's levetid.

Så lad os elske vores tøj meget mere!

Vi invitere indenfor til denne CCC sæson i lokalerne hos Kulturhuset Indre By i centrum af København. Her vil vi reparere vores tøj i fællesskab. Vi forestiller os, at du kommer med din bunke af tøj, som enten mangler en knap, er gået op i syningen eller har slidte knæ. Vi har hvad du behøver, for at kunne reparere det. Hvis du bare har lyst til at upcycle gammelt tøj til noget nyt, er dette også en mulighed - og så har vi kaffe og te.

Ps. Du behøver ikke at have de store syfærdigheder, vi hjælper dig!

Billetten koster et beløb på 40 kr - men hvis du melder dig ind i Fashion Revolution Denmark får du gratis entre i denne sæson. Hvis du er medlem skal du ikke gøre andet end at vise din bekræftelsesmail på at du er medlem, når du kommer til eventet. Du skal altså kun købe billet her hvis du ikke er medlem. (desværre kan man kun betale med Paypal på Eventbrite - så hvis du ikke har Paypal, kan du sikre dig billet på anden vis - Gå ind på vores Facebookside for at finde ud af hvordan)

Eventet er hver anden onsdag - Du kan tjekke det fulde program på vores facebook begivenhed.

Vi har blandt andet et sær arrangement under Fashion Revolution Week - det er lørdag d.23.april - Her holder vi en talk om hvad bæredygtig mode er.

Her kan du melde dig ind i Fashion Revolution Denmark. Det koster 50 kr om året.

Baggrunden for vores Circular Creative Community

Sandheden er, at vi stadig er langt fra at forstå den fulde skala af modeindustriens påvirkning af miljøet. Der er lavet alt for få undersøgelser omkring det. Men tag lige et øjeblik og overvej den lange vej det kræver for et stykke tøj at blive produceret, købt, brugt og smidt væk?

Når du har gjort det, så kræver det ikke en forsker at forstå, at vores tøj er en stor udgift for vores jordklode.

Fossile brændstoffer bliver brugt til at oplyse bygninger og køre tekstil maskiner, til at producere polyester (som er afledt af petroleum), til at transportere tøj og flyve professionelle fra modeindustrien rundt i hele verden og til at forsyne vores vaskemaskiner og tørretumblere. Alle disse aktiviteter producerer betydelige mængder CO2 udledninger.

The Carbon Trust (2011) estimerer, at modeindustrien er ansvarlig for omkring 3 % af den globale CO2 udledning, men den kan godt være højere nu. Hvis udviklingen fortsætter med den nuværende udvikling, så vil moden ifølge Ellen MacArthur Fonden (2017) stå for en fjerdedel af verdens årlige CO2 budget i 2050.

I dag køber vi mere tøj, vi går mindre med det og vi skiller os af med det hurtigere end nogensinde. Størstedelen ender enten i forbrændingen eller på lossepladsen og mindre end 1 % af tekstiler og tøj bliver recycled til nye tekstiler og tøj.

(Kilde: Ellen MacArthur Fonden, 2017).

Følg os på facebook, Instagram og Linkedin.

#lovedclotheslast #circularcreativecommunity

Share with friends

Save This Event

Event Saved