”Året der gik” i ansættelsesretten

Actions Panel

”Året der gik” i ansættelsesretten

Deltag i et brushupkursus om ”året der gik” inden for ansættelsesretten

By NJORD Law Firm (Global)

When and where

Date and time

Starts on Thu, Nov 23, 2023 10:00 AM CET

Location

Pilestræde 58 58 Pilestræde 1112 København Denmark

About this event

  • 3 hours
  • Mobile eTicket

Ansættelsesretten er under konstant udvikling. Derfor afholder vi et brushupkursus om ”året der gik” inden for ansættelsesretten og alt det, der er sket i løbet af det forgangne år.

Kurset vil indeholde en gennemgang af ny lovgivning, lovinitiativer og retspraksis på området, så du som HR-ansvarlig bliver klædt på i forhold til de seneste relevante ændringer, der er need to know – og som ofte kan have betydning for både virksomhedens medarbejdere, og hvordan konkrete situationer håndteres bedst.

INDHOLD

På kurset samler vi op på nye relevante lovændringer, lovinitiativer og retspraksis vedrørende ansættelsesretten.

Vi forventer blandt andet at skulle tale om afskaffelsen af Store Bededag, implementeringen af en ny whistleblowerordning for virksomheder med mere end 50 ansatte, indførelse af retten til barselsdagpenge for retlige forældre, samt den forventede lovændring vedrørende seksuel chikane på arbejdspladsen.

Der vil derudover være mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de HR-udfordringer, som I deltagere støder på i hverdagen.

OPLÆGSHOLDERE

Kurset vil blive afholdt af nogle af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige, som til dagligt bistår danske og udenlandske virksomheder med ansættelsesretlige problemstillinger, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, personalepolitikker, fusioner, opsigelser, fratrædelsesaftaler og meget mere.

PRIS

Gratis for HR eBogens abonnenter. Som HR eBogens abonnent kan du endvidere tage en kollega med for kr. 500 pr. kursus.

For ikke-abonnenter er prisen kr. 1.500 ekskl. moms pr. kursus og 2.499 ekskl. moms for alle tre kurser.

TID OG STED

Den 23. november 2023 fra kl. 10:00 til 12:00 (Pilestræde 58, 1112 København K).

TILMELDING

Tilmelding er nødvendig senest d. 16. november 2023

About the organiser


At NJORD Law Firm we provide advice and solve challenges for customers nationally as well as internationally and across the Nordic region. Therefore, the Nordic is a strategic benchmark for us. This applies completely from our services and competences to our culture and approach to the tasks. This makes us a solid strategic sparring partner both nationally and internationally.

Read more at njordlaw.com