Free

Amazon for webshops (online)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ONLINE KURSUS - Vi sender live på dagen

4 Højvangen

8660 Skanderborg

Denmark

View Map

Event description
Amazon for webshops – hvordan tackler du strategi, salg og daglig drift? Webinaret foregår online, og det er gratis at deltage.

About this Event

Nogle frygter Amazon, andre har øjnet mulighederne for at positionere sit brand og øge omsætningen betragteligt. Hvad skal der til for at få succes?

Dette spørgsmål har vi stillet Søren Kipling, som er CEO hos Be-ahead, der rådgiver og hjælper alle danske virksomheder med opstart eller optimering af salg på Amazon.

Derfor holder vi den 20. maj kl. 10:30 – 11:30 et webinar omkring Amazon.

Webinaret er helt og aldeles gratis og foregår online.

Webinaret starter med en introduktion, gennemgang af emnet, og til sidst vil vi besvare alle spørgsmål, som der er rig mulighed for at stille undervejs.

Hvad handler webinaret om?

Du får indsigt i, hvad Amazons algoritme vægter, og med udgangspunkt i dette hvilke tiltag der skal iværksættes, for at dine varer har mulighed for at klare sig i den benhårde konkurrence om kundernes gunst.

Gennem praktiske eksempler fra både Søren Kiplings egen virksomhed og eksempler fra hans kunder vil du blive præsenteret for ”do's and dont's”.

Søren Kipling vil gennemgå, hvordan man sælger på Amazon – varer på eget lager eller på Amazons lager, SEO af produkter, valg af billeder, hvad betyder anmeldelser, og hvordan får man dem, kundeservice og meget mere.

Når du har set webinaret, ligger strategien klar, og du kan selv komme i gang med at optimere dit salg.

Hvem er oplægsholderen?

Søren Kipling sælger selv på Amazon for et 2-cifret mio. beløb og har solgt via platformen i 9 år. Med baggrund i den erfaring rådgiver og hjælper han i dag danske virksomheder med alt fra strategi til den daglige drift af kunders Amazon Account.

Hvem kan deltage?

Vores webinar ”Amazon for webshops” er målrettet webshopejere, der gerne vil i gang med sælge på Amazon. Alle kan deltage, men niveauet er fastsat efter nybegyndere.

Lidt om det praktiske

Vores webinar er på dansk og foregår online.

Det starter kl. 10:30 og slutter ca. kl. 11:30 (afhængig af hvor mange spørgsmål der kommer).

Ca. 15 minutter inden webinaret starter, vil du modtage et link, som du kan følge via din computer, mobil eller tablet hjemme.

Det er gratis at deltage, men til gengæld bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Men du kan altid afmelde dig dette igen.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig vores webinar ved at klikke på ”Register” her på siden. Du vil blive bedt om at udfylde navn, telefonnummer, e-mail og evt. webshop.

Er I flere deltagere, skal I tilmelde jer af flere omgange med hver jeres e-mailadresse.

Når vi har modtaget din tilmelding, får du en bekræftelse på mail. Obs. noget af denne mail vil være på engelsk, da vores eventsystem er engelsk, men bare rolig – kurset afholdes på dansk!

Har du spørgsmål?

Ring gerne til os på telefon 87 77 90 45 (alle hverdage) eller skriv på salg@dandomain.dk

Share with friends

Date and Time

Location

ONLINE KURSUS - Vi sender live på dagen

4 Højvangen

8660 Skanderborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved