Affiliate Marketing v. Peter Skjold Mogensen

Affiliate Marketing v. Peter Skjold Mogensen

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Work2gether

Tinghusgade 43

5700 Svendborg

Denmark

View map

Affiliate Marketing v. Peter Skjold Mogensen

About this event

Affiliate Marketing

Undervisningen finder sted d. 7. september kl. 7.30 - 11.30.

Deadline for tilmelding: 30. august kl. 8.00.

Styrket Erhverv i Gadeplan tilbyder workshop i Affiliate marketing. Affiliate marketing er i hastig vækst, og giver butikken mulighed for ekstra indtjening.

Affiliate marketing fungerer på den måde, at en online forretning eller service, giver andre mulighed for at sælge bestemte produkter eller serviceydelser, mod at modtage betaling, enten en fast pris pr. salg eller en procentdel af overskuddet af salget.

Affiliate marketing kan være relevant for dig, der allerede har en hjemmeside og/eller sociale medier, og ønsker at indgå i et samarbejde med en anden hjemmeside, hvor der foretages et køb.

Det kan f.eks. være at du har en hjemmeside der sælger strikkeopskrifter og ønsker at linke til en hjemmeside der sælger garn.

Medbring: Egen computer

I workshoppen vil du få svar på følgende spørgsmål:

Hvordan virker Affiliate marketing?

Hvilke medier er mest egnet til Affiliate marketing?

Hvilke tekniske krav er der?

Hvilke aftaler kan man indgå og hvordan?

Hvor meget kan man tjene på affiliatet links?

Hvordan sikre butikken at der bliver opsat korrekte sporing og dermed korrekt betaling?

Underviser:

Peter Skjold Mogensen er uddannet Cand. Merc. fra Handelshøjskolen i København. Til dagligt ansat som lektor ved Copenhagen Business Academy og deltager i forskningsprojektet “fremtidens detailhandel”(www.retailreinvented.dk).

Peters interesse og erfaring med detailhandlen, tager først og fremmest udgangspunkt i et længere karriereforløb gennem Dansk Supermarked A/S – først som Trainee og senere som Områdechef. Efterfølgende valgte han at kombinere sin praktiske erfaring med en solid teoretisk dybde og har på den baggrund både undervist og udviklet uddannelsesforløb, til en lang række uddannelser inden for detail, herunder akademiuddannelsen i Retail samt valgfag på erhvervsakademi niveau.

Alle aktiviteter er først til mølle!

Share with friends

Save This Event

Event Saved